Techtogether Új csapatkapitánya van a kecskeméti járműépítőknek

Új csapatkapitánya van a kecskeméti járműépítőknek

Pardavi Mariann | 2018.04.23 12:43

Új csapatkapitánya van a kecskeméti járműépítőknek

A kecskeméti járműépítő hallgatók csapatkapitányt váltottak: Heimler Tamást Bendik Elizabet Hanna váltja a poszton. A korábbi csapatkapitány számolt be a váltás hátteréről.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, hamarosan járműmérnök diplomát tarthat a kezében Heimler Tamás. Mint mondta, az elméleti tudás mellett nagy hasznát veszi annak a gyakorlati tapasztalatnak, amire az egyetem évei alatt tett szert, főleg a Formula Student versenyzés keretei között. A csapattal ugyanis együléses járművet terveztek és építettek, hogy azzal nemzetközi versenyeken álljanak rajthoz.

– Miután a M1RA Motorsport beköltözött az egyetemünkre, felvették az akkori Kefo Motorsport csapatvezetőjét. Ő pedig idén tavasszal megkeresett engem, mivel tudta, hogy hamarosan én is abbahagyom a versenyzést. Azonnal igent mondtam a feladatra.

Tamás azóta a M1RA Motorsportnál mint gyakornok tevékenykedik: besegít ahol szükséges, így belelát több folyamatba is.

– Azt a tudást, amit a Kefo Motorsportnál összegyűjtöttem folyamatosan bővíthetem, erősen támaszkodva a korábbi tapasztalataimra. A Kefo és a M1RA alapvetően hasonló, de természetesen komoly különbségek is vannak. Úgy gondolom, hogy jelentős előnyt és könnyebbséget jelent a M1RA Motorsporthoz való beilleszkedésemben a Kefo Motorsportnál eltöltött három évem, mind szakmailag, mind emberileg.

Hozzátette, hogy a váltást már régóta tervezték a csapatnál, hiába tűnik kívülről hirtelennek, valójában jól előkészítették. A csapatkapitányi posztot Bendik Elizabet Hanna másodéves járműmérnök hallgató tölti be.

Kiemelt Partnereink