Techtogether Támogatókat keres az O.U.R. Team

Támogatókat keres az O.U.R. Team

Végh Martin | 2022.04.05 14:20

Támogatókat keres az O.U.R. Team

Fotó: O.U.R. Team

Tűkön ülve várják a versenyzést az Óbudai Egyetem mérnökhallgatói csapatának tagjai. Ahhoz azonban, hogy részt vehessenek első Formula Student megmérettetésükön, először versenyautójukat kell befejezniük, amiben akár Ön is segítségükre lehet!

Hirdetés

A viszonylag fiatal, 2019-ben megalakult O.U.R. Team első Formula Student versenyautóján dolgozik. A járműnek, aminek lelkét egy Suzuki GSX-R600 motor fogja alkotni, jelenleg a vázát készítik a hallgatók, továbbá folyamatban van a különféle alkatrészek beszerzése is. Utóbbi az, amiben támogatókat keres a 35 fős egyetemi csapat, olyanokat, akik akár részegységek felajánlásával, akár az azok beszerzéséhez szükséges anyagi támogatással szeretnék segíteni az építést.

A csapat célja, hogy idén fizikai formát öltsön, jövőre pedig már a rajtvonalhoz álljon autója, ami tervek szintjén már teljesen kész van. A cél azonban több „csak” egy autó megalkotásánál:

„A lehető legjobb konstrukcióval akarunk debütálni”

- fogalmazott a lapunknak nyilatkozva Felvári Bálint csapatkapitány.

Az eltökéltség tehát adott, már csak egy kis segítségre van szükség ahhoz, hogy az Óbudai Egyetem hallgatói a versenypályán is bizonyíthassanak, és tovább bővüljön a sikeres magyar versenycsapatok listája!

Amennyiben szeretné támogatni az O.U.R. Team munkáját, esetleg további információra van szüksége, írjon a csapat e-mail címére ([email protected]) vagy keresse Felvári Bálint csapatkapitányt ( [email protected])

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink