Techtogether Így telik egy nap a győri járműépítőknél – videóval

Így telik egy nap a győri járműépítőknél – videóval

Pardavi Mariann | 2016.04.12 08:08

Így telik egy nap a győri járműépítőknél – videóval

A Széchenyi István Egyetem formulaautó-építő csapata is kiállít a szakportálunk által szervezett pályaorientációs napon. Ennek apropóján kérdeztük, min dolgoznak jelenleg – videóval válaszoltak.

Hirdetés

Katona Anasztázia, a csapat kommunikációért felelős tagja elmondta, a jármű váza jelenleg hegesztőnél van, amint kész, el is kezdődhet az összeépítés.

– A többi alkatrész beszerzés, illetve gyártás alatt áll a szponzoroknál, akiknek ezúton is köszönjük a segítséget, mert nélkülük nem épülhetne meg a harmadik autónk. Emellett folyamatosan halad a pilótaedzés, készülünk a nyári megmérettetésre.

A bevezetőben említett pályaorientációs nap április 15-én lesz, ahol a régió járműipari cégei találkozhatnak a jövő munkavállalóival, a jelenleg még diákkorú mérnökgenerációval. A Techtogether Junior Győr főtámogatója a Nemak, a vállalat szakemberi szerint azért fontos részt venniük ezen az eseményen, mert a hagyományos eszközökön túl új módszerekre is szükség van ahhoz, hogy eredményes legyen az alumíniumöntöde.

Az Arrabona Racing Team tagjainak hozzáértésében a teljesség igénye nélkül olyan nagynevű vállalatok is megbíznak, mint az Audi Hungaria, az SMR, vagy a Bosch.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink