Techtogether Hat taggal bővült az Arrabona Racing Team

Hat taggal bővült az Arrabona Racing Team

autopro.hu/P.B. | 2021.04.04 08:18

Hat taggal bővült az Arrabona Racing Team

Fotó: Arrabona Racing Team

Az ART_08 bemutatása mellett is zajlottak az események az Arrabona Racing Team Formula Student csapatánál. Új tagokat vett fel a csapat, és új szponzorok is érkeztek hozzájuk, emellett talán még fontosabb, hogy a járvány ellenére is tudtak tesztelni.

Hirdetés

Ahogyan arról az autopro.hu is beszámolt, az Arrabona Racing Team március végén bemutatta új, idei versenyautóját, az ART_08-at. Az autóval két idei versenyen vesz majd részt a csapat: a februári regisztrációt követően, az idei nyárra a hazai rendezésű Formula Student East és az osztrák Formula Student Austria versenyek került be az Arrabona versenynaptárába.

Nagy erőkkel készülünk a versenyekre és reméljük, hogy a vírushelyzet is lehetővé teszi, hogy ezek megrendezésre kerüljenek a korábbi évekhez megszokott módon és formában – írta a csapat tavaszi hírlevelében.

Hat új tag

Az új tagok toborzása nagyon fontos az Arrabona Racing Team számára, ezért most tavasszal is hirdettek tagfelvételt négy részlegükre: a konstrukciós részlegek közül a járműdinamika, a karosszéria és a driverless részlegek, valamint a média részleg is várta az érdeklődő jelentkezőket.

A beérkezett önéletrajzok és motivációs levelek átnézése után megkezdődtek az online felvételi elbeszélgetések. Összesen hat taggal bővült a csapat, amelyből a driverless, a karosszéria és a média részleghez egy-egy, a járműdinamika részleghez pedig három tag csatlakozott.

Tesztek

A csapat a járványügyi előírások betartásával eddig négy alkalommal tesztelhetett a gönyűi kikötőben. Ezeket a teszteket az ART_07-es versenyautóval végezték, amelyek elsődleges célja a köridő szimulációs szoftver validálása, de aerodinamikai méréséket és vizsgálatokat is végeztek.

Az ART_08 fejlesztései közül is ki tudott próbálni néhányat az ART_07-esen az Arrabona Racing Team. Ilyen például az új kormánykerék, amit már tovább is fejlesztettek a pilóták visszajelzései alapján.

Új szponzorok, támogatók, partnerek

A csapat az Adorján autókárpitot, az Alu-Cutting Hungary Kft-t, Artefact Kft-t, az Aziza International Kft-t, a Borsodi Műhely Kft-t, a Dana Hungary Kft-t, Denso Manufacturing Hungary Ltd.-t, a DisplayHázat, a DUO CNC Kft-t, az EPLAN Software and Service-t, a Gimex-Hidraulika Kft-t, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft-t, a KTS Kft-t, a Leier Hungaria Kft-t, a Losonczi Innovation Kft-t, a Me-Han Kft-t, a MetAlCu Trade Kft-t, a Pepperl+Fuchs Kft-t, a Plastform Kft-t, a Rák-Antenna Kft-t, Savaria Ipartechinka Kft-t, a Tarna Metál Kft-t és a VC999 Packaging Systems Inc-t köszöntheti új támogatói között.

Kiemelt Partnereink