Techtogether Blog

Több mint ezren futottunk együtt Szeged belvárosában

Szerző: ContiBlogger | 2017.06.14. 09:50

A jótékonyságot és az egészséges életmódot egyaránt fontosnak tartjuk a Continál, ennek jegyében szerveztünk nagyszabású családi futónapot Szegeden. A versenyre nevező több mint ezer futónak hála több mint 1 millió forint gyűlt össze, amelyet a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány számára ajánlottunk fel.

A Continental ContiTech Mozgolódó Jótékonysági Családi Futónapon több mint ezren futottak velünk Szeged belvárosában – a rendezvénnyel a májusi Szeged Napja ünnepségsorozathoz csatlakoztunk. Öt különböző táv közül választhattak a sportolni vágyók, 500 méteres családi futamoktól egészen a 11 kilométeres profi szintig. A bemelegítésekben Simon Szimonetta, IFBB Fitbalance Fitness Modell Világkupa győztes sportoló segített. Természetesen a futás mellett rengeteg programmal készültünk, így cross tréning, játékos gyerekedzés, a Dóm téren felállított gumiváros, gyermekmegőrző és kézműves programok egyaránt megörvendeztették a város apraját és nagyját.

A nevezési díjakból befolyó teljes bevételt, több mint 1 millió forintot a térségünkben fontos szolgálatot teljesítő Újszülött Életmentő Alapítványnak adtuk, akik négy dél-magyarországi megyében végeznek újszülött és koraszülött mentést. Az alapítvány az összeget az újszülöttek életmentését segítő készülék megvásárlására fordítja. Remek volt látni a sok lelkes embert – kollégákat és külsősöket egyaránt – együtt sportolni, és ahogy a mondás tartja, a sok kicsi most valóban sokra ment.

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink