Autopro Blog Tesla Supercharger épül Győrben. Hol máshol?

Tesla Supercharger épül Győrben. Hol máshol?

Techman | 2017.04.28 11:05

Tesla Supercharger épül Győrben. Hol máshol?

Az üzleti döntések néha egészen meglepő módon működnek. Ha a Tesla a jelenlegi és lehetséges jövőbeni vásárlóra gondol, akkor az első töltőállomást elhelyezi Budapesten, Balatonfüreden vagy Siófokon. Hiszen fontos az elégedettség és a vevők minél jobb kiszolgálása.

Hirdetés

A stratégiai jelentőségű helyeken elhelyezett Tesla Superchargerek órák helyett percek alatt képesek feltölteni a tulajdonosok Tesla járműveit. A stratégiai szempontok a Tesla szerint az éttermek, bevásárlóközpontok és természetesen a wifi. Természetesen a töltőállomáson segítséget kapunk a gyors visszajutáshoz az autópályára.

Már csak azt nem érti a balga ember, hogy ha a megvásárolt járművek többsége Budapesten van, akkor miért pontosan Győrbe kerül az első töltőállomás. És mintha belénk csapna a villám, meglátjuk a négy karikát magunk előtt. Lehet, hogy ez a töltőállomás nem is nekünk készült, hanem az Audi menedzsmentnek? És már látom is magam előtt, ahogy a győri gyár csúcsvezetői újonnan kapott Tesla járműveikkel kigördülnek a gyárból és meg sem álnak Pozsonyig hogy begördüljenek a Volkswagen gyárba a következő Superchargerig.

A többiek pedig csak pöfögjenek tovább az új diesel motoros autóikkal. Hol is épül a következő supercharger: Kecskemét, Esztergom, Szentgotthárd? Mi lesz Elon Musk következő fricskája?

Nehéz dolog a vevők fejével gondolkodni, ha versenytárs is van!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink