Autopro Blog Mit keresnek acélbetétes tömlők egy szoborban?

Mit keresnek acélbetétes tömlők egy szoborban?

ContiBlogger | 2016.08.10 08:36

Mit keresnek acélbetétes tömlők egy szoborban?

Hogyan nyűgözze le vendégeit egy darukat gyártó vállalat a céges bulin? Az ehingeni Liebherr-gyár nem kispályázott, ugyanis a mintegy háromezer fős vendégsereg számára egy mobil- és lánctalpas daruból kialakított szoborral alkotott örökre megmaradó emléket.

Hirdetés

A forgó M-szobor két LTM 1750-9.1 mobil daruból állt, jól demonstrálva a gépek által nyújtott egyedülálló emelési teljesítményt.

Mi, Contisok azért lehetünk büszkék a nem mindennapi látványra, mert a Liebherr nagyteljesítményű daruiban a ContiTechtől származó acélbetétes, valamint műanyagszálas hidraulikatömlők és -tömlővezetékek, különleges teflonos tömlők, féktömlők és hidraulikakuplungok valamint nagynyomású csatlakozórendszerek is gondoskodnak arról, hogy az építkezési gépek ilyen teljesítményekre legyenek képesek. A tömlővezetékeknek és csatlakozóknak eközben nem csak a magas nyomásoknak kell ellenállniuk, hanem rendkívüli mechanikus igénybevételnek is.

Az LTM 1250-5.1 jelenleg a legerősebb öttengelyes mobildaru a piacon, különösen biztonságos és hatékony is. Ez a harmadik darutípus, amelyben a Liebherr megvalósítja az innovatív egymotoros meghajtási koncepcióját. A daruszobrot látva az egyik vendég önkéntelenül kijelentette: „Ebből mindjárt kettőt is veszek…”

Hirdetés

Kiemelt Partnereink