Autopro Blog „Maradj a pályán” – Látványos karriernap a tesztpályán

„Maradj a pályán” – Látványos karriernap a tesztpályán

ContiBlogger | 2017.08.14 14:27

„Maradj a pályán” – Látványos karriernap a tesztpályán

250 középiskolást és egyetemistát láttunk vendégül nyáron a veszprémi Continental tesztpályán a Stay on Track Day-en. Autózás, ismert műsorvezető, mérnökök és sok látvány – ezzel vártuk a fiatalokat.

Hirdetés

No és azzal az üzenettel, hogy bátran válasszák az autóipart jövőbeni szakmájuknak, hiszen izgalmas kihívásokat, és biztos megélhetést kínál számukra.

A Continentalnál a biztonságos közlekedést tartjuk a gyártási és fejlesztési tevékenységünk egyik legfontosabb kritériumának. Ennek érdekében számos innováción dolgozunk - a veszprémi gyár a fékrendszerek fejlesztésében világszerte élenjáró. Ezeket a megoldásokat mutattuk be éles működés közben (például a vadonatúj Alfa Romeo Giulia-ban ülve), a tesztpálya aszfaltcsíkján a diákoknak. A hangulatról a hazai autóőrültek egyik legismertebb alakja, a Totalcar műsorvezetője, Bazsó Gábor Karotta gondoskodott. A diákok nem csupán kintről szemlélhették az eseményeket, hanem maguk is részeseivé váltak a gyakran farolásokkal, kicsúszásokkal tarkított autózásnak, hiszen profi tesztpilótáink mellé is beülhettek a nap során.

Remek nap volt a Stay on Track Day, amit nem csupán a diákok, hanem mi, contis szervezők is nagyon élveztünk. Mindig inspiráló látni, hogy az általunk tervezett, fejlesztett és gyártott termékek hogyan teljesítenek „szolgálati helyükön”, a gépkocsikba építve, és nagy büszkeség megosztani ezt az élményt a jövő autóipari szakembereivel.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink