Techtogether Blog

Két processzor beszélget a buszon…

Szerző: ContiBlogger | 2017.03.31. 15:55

Akár a fenti félmondat is lehetne a Continental BEST mérnökversenyének mottója. A veszprémi gyár idén már hatodik alkalommal rendezi meg az izgalmas megmérettetést április 12-én és 13-án a vállalat veszprémi Fejlesztési Központjában és a Pannon Egyetemen.

A múlt évben a szervezők a programozóversenyen robotpincérnő építését tűzték ki feladatul, illetve a team design kategóriában a háztartásokban megtalálható mindennapi eszközökből kellett távközlési megoldásokat kiagyalni. Idén sem kevésbé különleges a kihívás. Ezúttal mai korban kincset érő információt kell az egyik helyről a másik helyre eljuttatni; lehetőleg sérülésmentesen, villamos vezetékek használata nélkül, mikrovezérlőket programozva és elemi kis áramköröket építve.

A BEST mérnökversenyre háromfős csapatok nevezhetnek, április 5-ig. A hallgatók a versenyek mellett bepillantást nyerhetnek a veszprémi gyár mindennapjaiba, megismerkedhetnek a Fejlesztési Központ mérnökeivel. És természetesen a dicsőség mellett értékes díjakért zajlik a küzdelem.

További információért és a nevezéshez kattintsatok a Contintental-BEST programozó mérnökverseny hivatalos oldalára

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink