Autopro Blog Formás idomok sem ártanak a versenyautók népszerűsítéséhez

Formás idomok sem ártanak a versenyautók népszerűsítéséhez

Techman | 2015.07.13 13:01

Formás idomok sem ártanak a versenyautók népszerűsítéséhez

Karosszéria-idomok, formula autók is előkerülnek az alábbiakban, mégis az következik, ami a cím kapcsán elsőként eszünkbe ötlik. Így reklámoztok ti, mérnökhallgatói csapatok, avagy beletúrtunk a Facebook sűrűjébe.

Hirdetés

Itt a nyár, megnövekedett izzadtság-faktorral készülnek a világ egyetemistái a különféle megmérettetésekre. Ezekben a hetekben kiderül, mennyit ér a rengeteg munkaóra, a korszerű járműépítő ismeretek és tapasztalatok megszerzése, kik teljesítenek jobban csapatjáték, sebesség, kitartás vonatkozásában.

Amíg ti izzadtok, mi sem pihenünk: fellapoztuk a közösségi kommunikáció terén meghatározó arckönyvet, és kiválogattunk néhány olyan fotót, amelyekkel szponzort, esetleg csupán nézettséget, rajongótábort próbáltok gyűjteni magatoknak.

Bekerültek a válogatásba német, francia fotók is, de az orosz MAMI gárda maxolta ki szerintünk a témát - az ő fényképeikkel nyitunk. Az USA és India is képviselteti magát a mezőnyben, utóbbi csapatot tényleg csupa lány alkotja.

Ez most nem verseny, csak egy kis frissítő: tessék más szemmel nézni a járműépítésre, ötletet meríteni saját csapatotok népszerűsítésére! A végére pedig bekerült egy bónusz kompozíció, hogy teljes legyen a derűnk... :)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink