Techtogether A Startup Campus segít, ha egy jó ötlete támad

A Startup Campus segít, ha egy jó ötlete támad

Pörge Béla | 2021.12.29 12:19

A Startup Campus segít, ha egy jó ötlete támad

A képen balról: Khader Attila, a Startup Campus befektetési igazgatója és Tossenberger Tamás, a Startup Campus innovációs programok részlegének vezetője | Fotó: Lugosi Péter

Khader Attila a Startup Campus befektetési igazgatója és Tossenberger Tamás a Startup Campus innovációs programok részlegének vezetője tartottak előadást az érdeklődőknek a Techtogether Automotive Hungary első napján.

Hirdetés

Khader Attila és Tossenberger Tamás az előadásuk keretében megosztották a Techtogether Automotive Hungary résztvevőivel, hogyan lehet egy jó ötletet megfelelő támogatással eljuttatni a piacra lépésig és az első kockázati tőkebefektetésig, illetve miképp segíthet ebben a HUMDA Startup Program.

Mint fogalmaztak, az innovatív gondolkodás és a startupokkal való ismerkedés fontos lenne már a középiskolások számára is, ezért a Startup Campus már ezzel a célcsoporttal is foglalkozik. A Startup Campus keretében már ötszáznál is több startuppal foglalkozak a vállalat 2016-os megalakulása óta, idén pedig közös programot indítottak a HUMDA Zrt.-vel: ennek keretében a motorsporthoz és a mobilitáshoz köthető startupoknak segítenek. Hogy hogyan, azt a videóból megtudhatja!

Rengeteg ötletet sikerült már feltárni, de akár a Techtogether résztvevői között is lehetnek olyan ötletgazdák, akik befuthatnak – volt már olyan Formula Student csapat, akivel volt közös projektjük. Erről részletesebben az alábbi videóban hallhatnak az érdeklődők:

Érdekesnek találta ezt a cikket? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink