Techtogether Videón a negyedik mérnökverseny

Videón a negyedik mérnökverseny

Pardavi Mariann | 2017.11.25 06:30

Videón a negyedik mérnökverseny

Sokszor olvashattak már portálunkon a negyedik Techtogether Automotive Hungary mérnökversenyről. Szavak helyett most beszéljen az a videós anyag, amit a rendezvényről állítottunk össze.

Hirdetés

Mérnökhallgatói csapatversenyre hívtunk tizenhat járműépítő teamet, hogy megmutassák milyen műszaki elméleti és gyakorlati tudást szedtek össze tanulmányaik alatt. Szakportálunk azért rendezi meg a versenyt évről évre, hogy találkozási felületet biztosítson a fiatal szakembereknek és a munkaerőre vágyó cégeknek.

2017-ben 16 műszaki egyetem és főiskola járműépítő csapata kapott meghívót tőlünk. Három csapat érkezett a győri Széchenyi István Egyetemről, kettő a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről, a veszprémi Pannon Egyetemről, a kecskeméti Neumann János Egyetemről és a Miskolci Egyetemről, továbbá egy-egy teamet küldött a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, az Óbudai Egyetem, az ELTE Savaria Egyetemi Központ, valamint a Pécsi Tudományegyetem.

A hallgatóknak a támogató vállalatok adtak feladatokat, hogy próbára tegyék műszaki rátermettségetüket. Szponzorként támogatta a rendezvényt az Audi Hungaria, a Knorr-Bremse, a Flex, a Mercedes, a Continental, a Magyarmet, a Tequa, az Aventics, a GTE, a BNC, a BPW-H, az S&T, a Nemak, a Fémalk, a Varinex, az LuK, a Hepenix, a Hungexpo és a Mobilis.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink