Techtogether Techtogether Automotive Hungary 2015

Techtogether Automotive Hungary 2015

autopro.hu | 2015.04.27 08:30

Techtogether Automotive Hungary 2015

A tavalyi sikeres debütálás után idén is megszervezi az Autopro.hu a Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói versenyt. Ezúttal szintén a Hungexpo Zrt. és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ lesznek partnereink a szervezésben.

Hirdetés

Partnereinkkel együtt azért dolgozunk, hogy mindenki számára érdekes és hasznos rendezvényt hozzunk létre, amely illeszkedik az Automotive Hungary kiállításba, egyben segíti az autóipari vállalkozások és a mérnökhallgatók együttműködését.

A háromnapos verseny a műszaki intelligencia, kommunikáció és csapatmunka területein teszi próbára a résztvevőket. Az a célunk, hogy minden, az autóiparhoz kötődő műszaki képzéssel foglalkozó hazai egyetemről és főiskoláról érkezzenek csapatok a versenyre. Tizenöt-húsz, egyenként tízfős csapat részvételével indítjuk a versenyt ebben az évben is.

Techtogether 2014 - 2. nap
Galériánk a tavalyi versenyről

Az első év tapasztalatai alapján továbbfejlesztjük a programot, de a fő elemek továbbra is az adott csapat és a képviselt felsőoktatási intézmény bemutatását tartalmazó prezentációk, az expo-caching, a műszaki- természettudományos kvíz és a küzdőtéri feladatok lesznek, amelyek többsége párhuzamosan zajlik majd. A küzdőtéri feladatokban nagyobb szerepet szánunk vállalati partnereinknek, hogy segítségükkel életközeli, gyakorlatias programok révén mérjük fel a hallgatók tudását.

A verseny időpontja - az Automotive Hungary rendezvénnyel megegyezően - 2015. október 28-30. A szervezés már elkezdődött: hamarosan felkeressük partereinket, hogy részesei lehessenek a programnak.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink