Gyártók Kitárjuk kapuinkat a tehetségek előtt

Kitárjuk kapuinkat a tehetségek előtt

Audi Hungaria Zrt. | 2017.05.08 10:00

Kitárjuk kapuinkat a tehetségek előtt

Fejlesztőmérnök vagy? Tudtad, hogy az Audi Hungariánál közel 350 fős fejlesztői csapat dolgozik? Lépj be műszaki fejlesztésünk innovatív világába, ahol ezúttal exkluzív információkat kaphatsz járműfejlesztési és járműhajtás fejlesztési területeink mindennapi, komplex feladatairól, szakmai kihívásairól, munkakörnyezetéről. Látogass el Győrbe 2017. június 10-én, az Audi Hungaria Fejlesztőmérnökök Napjára!

Hirdetés

Regisztrálok!

Az Audi Hungaria Fejlesztőmérnökök Napján olyan témákról hallhatsz szakértő kollégáink tolmácsolásában, mint például a szimuláció, a konstrukció, az akusztika vagy a fékpadi mérések. Kollégáink konkrét szakmai példákon és saját tapasztalataikon keresztül nyújtanak betekintést a fejlesztőmérnöki munka mindennapjaiba, kihívásaiba. Tekintsd meg szakterületi műhelyeinket, azok innovatív felszereltségét, speciális eszközeinket, válaszd ki a téged leginkább érdeklő bemutatókat, előadásokat, témaköröket! Ragadd meg az alkalmat, hiszen nem minden nap kaphatsz rálátást egy nemzetközi nagyvállalat fejlesztéseire!

A gyártás mellett 2001 óta építjük a műszaki fejlesztés kompetenciát Győrben. Szakembereink a járműhajtás és a járműfejlesztés területén high-tech körülmények között fejleszthetik prémium termékeinket. Fejlesztőmérnökeink nem csak szimulációkon dolgozhatnak, hanem kézzel fogható termékeken is, így valódi öröm és büszkeség számukra, amikor látják megvalósulni és testet ölteni az elméletet.

A jelentkezőknek az előzetes regisztrációt követően egyedi lehetőséget biztosítunk arra, hogy személyre szóló programtervezetet állíthassanak össze.

Regisztrálok!

A rendezvény meghívásos jellege és korlátozott létszáma miatt a regisztrációkat 2017. június 2-ig várjuk. A részvételhez a helyszínen titoktartási nyilatkozat aláírása szükséges, mivel szeretnénk számodra valóban értékes információkkal szolgálni.

Látogass el Győrbe 2017. június 10-én, az Audi Hungaria Fejlesztőmérnökök Napjára!

Regisztrálok!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink