TechTogether

Hallgatók, a magyar cégeknél is lehet karrieretek! (Videóval)

A Magyarmet Finomöntöde Kft. ügyvezető igazgatójaként azért tartottam fontosnak, hogy támogassuk a Techtogether Automotive Hungary mérnökversenyt, mert így a fiatalokhoz is el tudjuk juttatni a céljainkat.

Szerző: ifj. Győri Imre | 2016.11.08. 14:30

Kitüntették a legjobb jármű- és gépészmérnökhallgatókat Győrben

A Széchenyi István Egyetem legkiválóbb hallgatói kilenc féle ösztöndíjat vehetnek át az Universitas-Győr Alapítvány október 25-i ünnepségén. Az átadandó félszáz ösztöndíj számszerűsítve 7,9 millió forintos támogatást jelent a minőségi munkában, a tanulásban legjobb hallgatóknak.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2016.10.25. 11:35

Pethő Máté: nemcsak autókat, karriert is építek Kecskeméten

Több mint hét éve dolgozik Pethő Máté a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában. Az összeszerelő üzemben minőségbiztosítási osztályvezetőként dolgozó szakember részt vett a gyár felépítésében, és már javában készül arra, hogy újból átélje egy új Mercedes-Benz gyár születését.

Szerző: | 2016.10.25. 06:30

Ilyen volt a Techtogether Mérnökverseny (Galériával!)

Szakportálunk harmadik alkalommal rendezte meg a Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói csapatversenyt, amelyet idén a BME FRT nyert. De most beszéljenek a képek: ilyen volt idén a Techtogether Mérnökverseny.

Szerző: Wurmbrandt András | 2016.10.24. 14:29

Gara Zsófia: nagyon jó alapokat biztosított a duális képzés

Négy fiatal diplomás szakemberrel kötött munkaszerződést tavasszal a MercedesBenz Gyár. A 24 esztendős Gara Zsófia elmondta: jó döntést hozott, amikor a műszaki pályát választotta. A vállalat energiaellátási és üzemeltetési területén dolgozó szakemberével induló karrierjéről beszélgettünk.

Szerző: autopro.hu | 2016.10.24. 06:30

Talmácsi Gábor: A motoron flow állapot van

Versenyezni egy érdekes állapot, amiből visszatérve a való világba, egy kicsit távolinak tűnik minden, és innen nézve néha túl bátornak vagy bevállalósnak látszik az, amit a pályán csináltam- mondta Talmácsi Gábor gyorsaságimotor-versenyző, a MotoGP 125 cm³-es kategóriájának világbajnoka portálunknak, miután fiataloknak tartott előadást.

Szerző: Wurmbrandt András | 2016.10.21. 14:30

Már dolgoznának a gödöllői járműépítők

A Szent István Egyetemen két hallgatói csapat olvadt össze a Techtogether Automotive Hungaryre, így lesznek a teamben olyanok, akik az energiahatékonyságban jártasak és olyanok is, akik az automatizálásban.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2016.10.20. 10:30

« ...3456789... »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink