Szolgáltatók Úttörő folyadékkezelési együttműködésre lépett a Castrol és a Leadec

Úttörő folyadékkezelési együttműködésre lépett a Castrol és a Leadec

autopro.hu | 2020.09.22 13:16

Úttörő folyadékkezelési együttműködésre lépett a Castrol és a Leadec

Fotó: Leadec

A Castrol, a világ egyik vezető kenőanyagmárkája, valamint a műszaki szolgáltatások globális szolgáltatójaként működő Leadec Group egy egész Európára kiterjedő együttműködést kötött az ipari ügyfelek érdekében. Ennek eredményeként a két vállalat egyesíti a gyártóiparban a kenőanyagok és a szolgáltatások terén szerzett szakértelmét.

Hirdetés

Az ügyfelek kihasználhatják az integrált ajánlat előnyeit, amely magában foglalja a mérnöki munkát, a tervezést, a szabványosított helyszíni szolgáltatásokat, valamint az ipari kenőanyagokat, ezáltal optimalizálva az általános működési költségeket. Ezenkívül az ügyfelek javát szolgálja majd a két partner kombinált tapasztalata az állapotfelügyelet, a prediktív karbantartás és a további szolgáltatások terén a jövő gyára szolgálatában.

Közös fejlesztés a folyadékgazdálkodás terén

A Leadec és a Castrol közötti partnerség célja, hogy optimális támogatást nyújtson az ipari vállalatok számára a folyadékgazdálkodás Okos Gyáron keresztüli 4.0-ás verziójában. Ez az integrált szolgáltatási megközelítés nemcsak szabványosított eljárásokat és az ebből eredő egyenletes szolgáltatási minőséget, hanem az európai gyárak helyi szakértelmét is biztosítja a gyártók számára. Az érintkezési pontok száma is csökkenthető, mivel a szolgáltatások egy forrásból származnak, kevesebb adminisztratív rendszerrel és kapcsolattal.

Ezenfelül lehetővé válik a szolgáltatási struktúrák optimalizálása a gyár határain túlmenően. Ez fontos előfeltétele a termelési infrastruktúra területén zajló folyamatok állandó fejlesztésének, és végeredményben a hatékonyabb folyadékkezelésnek – a teljes tulajdonlási költségnek (TCO) – köszönhetően csökkenti az általános működési költségeket. A megfelelő programokban a Castrol és a Leadec az ügyfelekkel közösen fejleszt megoldásokat, például a kenőanyagok, a víz és az energia fogyasztásának csökkentésére és hatékony szabályozására.

Folyadékkezelési program indul

Összességében mindkét partner segíteni fog ügyfeleinek a termelés minőségi szintjének növelésében. „Az olyan iparági trendek, mint az e-mobilitás és az Ipar 4.0 integrált szolgáltatásokat igényelnek. Két világ legjavának ötvözésével a Leadec és a Castrol fenntartható ajánlatokat biztosít az ügyfeleknek” – mondja Markus Glaser-Gallion, a Leadec Group vezérigazgatója. „Minden vállalat életében az optimalizált szolgáltatási struktúrák és új üzleti modellek kulcsszerepet fognak játszani a gyár ökoszisztémájában.”

„Partnerünkkel, a Leadeckel karöltve” – magyarázza Andreas Osbar, a BP Europa SE kenőanyag-üzletágért felelős igazgatósági tagja – „egy európai folyadékkezelési programot kínálunk ipari ügyfeleinknek, amely magában foglalja kenőanyagokkal kapcsolatos szakértelmünket és mérnöki tapasztalatainkat. Első osztályú szolgáltatásunkkal és nagy teljesítményű kenőanyagainkkal kombinálva célunk, hogy csökkentsük ügyfeleink általános költségeit, és elősegítsük fenntarthatósági programjukat.”

A szolgáltatásokat fokozatosan vezetjük be egész Európában. Hosszú távon a közös folyadékkezelési szolgáltatásokat várhatóan világszerte kínálni fogjuk.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink