Szolgáltatók Sugárzás a fókuszban: ha szeptember, akkor BGS ISD!

Sugárzás a fókuszban: ha szeptember, akkor BGS ISD!

autopro.hu | 2021.08.24 16:23

Sugárzás a fókuszban: ha szeptember, akkor BGS ISD!

Fotó: BGS

A BGS Beta-Gamma-Service, a sugárzási térhálósítás és a sugárzásos sterilizálás területére szakosodott szolgáltató, idén először mutat be virtuális vásárt. A BGS Sugárzási Szolgáltatási Napokat (ISD) szeptember 29-én és 30-án tartják, melyek a sugárzási térhálósításra és a sugárzásos sterilizálásra összpontosítanak.

Hirdetés

Szeptember 30-án 9 és 13 óra között a tudomány és az ipar szakemberei megvitatják a műanyagtechnológia és a sugárzási térhálósodás körüli aktuális trendeket és témákat. Hat virtuális vásári térrel, élő konferenciákkal és megbeszélésekkel az interaktív vásár különböző tárlatvezetéseket és networking lehetőséget kínál. A sugárzási térhálósítási lehetőségekre összpontosítva, különösen az új mobilitási koncepciók, a digitalizáció és a 3D nyomtatás tekintetében, a szeptember 30-i BGS ISD elsősorban az autóipar, a gépipar, a kábel- és az elektromos ipar szakmai közönségét szólítja meg.

A BGS ISD-n való részvétel ingyenes. Már lehet regisztrálni az esemény weboldalán, az alábbi linken.

A BGS ISD egy kétnapos virtuális esemény, melyen több mint 15 üzleti, ipari, kutatási és egyesületi szakértő mutat be témákat a sugárzási térhálósítás és a sugárzásos sterilizálás világából. A német és részben angol nyelvű élő prezentációkat, interjúkat és vitacsoportokat egy virtuális vásár egészíti ki, ahol a látogatók további információkat és számos letölthető anyagot találhatnak a virtuális terekben, és megbeszélgethetnek a műszaki szakértőkkel.

A virtuális kiállításon élő előadásokra, interjúkra és beszélgetésekre is sor kerül.

A virtuális kiállításon élő előadásokra, interjúkra és beszélgetésekre is sor kerül. | Fotó: BGS

Sugárzás térhálósítás a fókuszban szeptember 30-án

Szeptember 30-án délelőtt a műanyagtechnológia és a sugárzási térhálósítás kerül a fókuszba. Németország legnagyobb ipari sugárzási szolgáltatójaként a BGS számos előadást és megbeszélést tart a virtuális vásáron a sugárzási térhálósítás alkalmazásáról és lehetőségeiről, például az e-mobilitás területén. A szakértők bemutatják, hogy a térhálósított, hőre lágyuló műanyagok milyen alkalmazásokban helyettesíthetik a nagy teljesítményű műanyagokat. „Az e-mobilitás, a kábeltechnika és a digitalizáció folyamatosan új kihívások elé állítja a felhasznált anyagokat, különösen a súly, a hőállóság és az időtartam tekintetében. Az áru- és műszaki műanyagok tulajdonságai jelentősen javíthatók a növekvő igények kielégítésére. A BGS ISD-n élő előadások, digitális leírások és tudástranszfer segítségével mutatjuk be, hogy a sugárzási térhálósítási lehetőségek milyen lehetőségeket kínálnak a releváns alkalmazásokhoz” - mondta a BGS ügyvezető igazgatója, Dr. Andreas Ostrowicki.

Dr. Andreas Ostrowicki, a BGS ügyvezető igazgatója.

Dr. Andreas Ostrowicki, a BGS ügyvezető igazgatója. | Fotó: BGS

A sugárzásos sterilizálás területének szakértői szeptember 29-én 13–18 óra között ismertetik a technológia lehetőségeit és korlátait, összehasonlítják a többi sterilizálási folyamatot, valamint tájékoztatást nyújtanak az ellátási lánc optimalizálását segítő megoldásokról.

A vásár legfontosabb eseményei

A sugárzási térhálósítás elektromobilitási potenciáljáról szóló élő előadásokon kívül -többek között- a BGS ISD külsős előadásokat is szervez sugárzási térhálósítás témában. Olyan neves szakértők, mint Prof. Martin Bonnet, a kölni Műszaki Egyetem anyagtechnika és műanyag professzora, Dipl. Ing. Uwe Stenglin, a Rotfeld Consulting munkatársa vagy Prof. Ulrich Bruhnke, a TechMAG AG vezérigazgatója nyújt betekintést a polimer anyagok jövőjébe, körüljárva az alkatrészek és anyagok elektronikus mobilitásának kihívásait, és megvitatva az adalékanyag-gyártás sugárzási térhálósítási lehetőségeit.

A kiállítás fő eseménye a BGS wiehli központjában szervezett, termelési és logisztikai csarnokokat bemutató, vezetett virtuális túra. A résztvevők megtekinthetik a négy elektrongyorsítót, valamint az 5 MCi erős kobalt-60 gamma berendezést, melyekkel kapcsolatosan bátran kérdezhetnek.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink