Szolgáltatók Pályázzon az S&T Ipar 4.0 Pilot Programra!

Pályázzon az S&T Ipar 4.0 Pilot Programra!

autopro.hu | 2020.11.30 12:22

Pályázzon az S&T Ipar 4.0 Pilot Programra!

Fotó: S&T

Az S&T Consulting Hungary elkötelezett a hazai vállalatok Ipar 4.0 fejlettségi szintjének emelésében, ezért most egy Ipar 4.0 Pilot pályázatot hirdet meg, aminek keretében öt kiválasztott gyártó cég számára 5000 euró értékű ipari digitalizációs szolgáltatást és tanácsadást nyújt díjmentesen.

Hirdetés

A pilot során jól felépített gyakorlati módszertannal, a vállalatokkal közösen gondolkodva segít az S&T azonosítani, hogy a cégnek jelenlegi állapotából kiindulva milyen reálisan elérhető, a lehető legnagyobb előnyöket biztosító ipari digitalizációs projekteket érdemes megcélozni.

A digitalizáció lehet a koronavírusra adott válasz, legyen az Ön vállalata is a nyertesek között.

Használja ki a lehetőséget és szerezzen versenyelőnyt! Ismerje meg egy kritikus gyártási folyamatának hatékonyságát, szűk keresztmetszeteit, hibalehetőségeit, fejlesztési pontjait! A jelentkezők közül rövid telefonos konzultációt követően választják ki a résztvevőket.

A pilot végrehajtása gyors, a részt vevő vállalatok részéről minimális időráfordítást igényel, a munka oroszlánrészét az S&T szakértői végzik, így a jelentkező cégek semmit sem kockáztatnak, viszont sokat profitálhatnak projektből.

A programról bővebb tájékoztatót és a regisztrációs felületet az alábbi linken érhetik el az érdeklődők.

Jelentkezési határidő 2020. december 9.

A program főbb elemei:

  • A legkorszerűbb ipari digitalizációs technológiák (MES, IoT, AR, robotika, PLM stb.) alkalmazási lehetőségeinek áttekintése
  • Gépi adatkapcsolat kiépítése, adatok gyűjtése, megjelenítése
  • Gépi adatgyűjtés képzés operátorok számára
  • Adatok elemzése, prezentálása
  • Jelenlegi digitalizációs képességek auditálása és a célok megfogalmazása
  • Stratégiai tanácsadás az adott cég számára legnagyobb fejlődést jelentő, és reálisan megvalósítható ipari digitalizációs lépésekre

Kiemelt Partnereink