Szolgáltatók Itt az alkalom a kézi munkafolyamatok optimalizálására

Itt az alkalom a kézi munkafolyamatok optimalizálására

autopro.hu | 2022.08.08 15:21

Itt az alkalom a kézi munkafolyamatok optimalizálására

Fotó: MTM Hungária

Az MTM Hungaria szeptemberben MTM-1 Alap képzéssel várja azon szakembereket, akik többet szeretnének megtudni a kézi munkafolyamatok hatékonyabbá tételéről.

Hirdetés

Az Amerikai Egyesült Államokban kifejlesztett MTM (Methods-Time Measurement) módszer a kézi munkafolyamatok optimalizálását, a munkahelyek és munkaeszközök optimális kialakítását szolgálja. Segítségével a gyakran ismétlődő ciklusok esetén jelentős termelékenységnövekedés érhető el, a munkavégzés megkönnyítésével egyidejűleg.

Célcsoport

Szakemberek és vezetők az Industrial Engineering, a folyamatmenedzsment, a tervezés, időgazdálkodás, gyártástervezés és gyártásirányítás, termék- és üzemeszköz-konstrukció területéről, gyártást folytató vállalkozók.

A képzés célja

Az MTM Alaprendszer (MTM-1) eljárás elméleti alapjainak megismerése, munkahelyek és folyamatok kialakítási tartalékainak felismerése. Kiindulási feltétele a következő képzéseknek: MTM-1, MTM-2, MTM-SD, MTM-UAS, MTM-MEK, C-Werte, MTM-HWD.

Képzés időtartama: 5 napos képzés szeptember 5-7. és szeptember 12-13. között.

Helyszín: 1067 Budapest, Csengery u. 78

A képzéssel kapcsolatos további részletekért látogasson el az MTM-Hungaria weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink