Szolgáltatók Így kaphat akár 24 millió forintos állami támogatást

Így kaphat akár 24 millió forintos állami támogatást

Szintézis Informatikai Zrt. | 2017.03.14 06:56

Így kaphat akár 24 millió forintos állami támogatást

Jól indul az év azoknak, akik informatikai fejlesztésben gondolkodtak, ugyanis március 8-tól 39,4 milliárd forintra lehet pályázni az új GINOP kiírással. Ha kereskedelmi, ipari vagy üzleti informatikai fejlesztésen gondolkodik, mindenképpen olvassa el ezt a cikket!

Hirdetés

Nagy lendülettel kezdhetik a 2017-es évet a kisvállalkozások, ugyanis a március 8-án megnyíló „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” nevű pályázattal akár 24 millió forint vissza nem térítendő állami támogatáshoz juthatnak. A magyar kkv-k nehezen szánják rá magukat az IT fejlesztésekre, a leggyakoribb kifogások az „így szoktuk, eddig is jó volt” és a forráshiányokra való hivatkozás. Februártól ez utóbbi már nem lehet indok. Az IT fejlesztéseket tovább támogatja a „Vállalkozz Digitálisan” kezdeményezés, amivel a Szintézis Zrt-t választva akár 40 %-os finanszírozási támogatást is elérhet. Használja ki a támogatást és vezessen be komplex ERP rendszert is, melyben a Szintézis ERP Kft. deep.erp megoldása kínálja az ideális megoldást! Üzleti folyamatai átláthatóvá vállnak, a valós idejű riportoknak köszönhetően pontosabbak és gyorsabbak lesznek a vezetői stratégiai döntések.

A deep.erp

Legyen naprakész üzleti folyamatairól a deep.erp vállalatirányítási megoldásunk segítségével, hogy soha ne érjék meglepetések! A rendszerből gyorsan és könnyedén elkészíthető riportok segítségével valós idejű információkat kaphat a napi és stratégiai döntések meghozatalához. Moduláris felépítésének köszönhetően, képes hatékonyan illeszkedni az ügyfelek igényeihez, méreteihez. Dolgozzon együtt a Szintézis Csoporttal és ne érjék meglepetések! Ne feledje, a pályázati források végesek, lépjen mielőbb! Ne kockáztasson, keresse a Szintézis szakembereit, akik tanácsadással és igény esetén a pályázatírás folyamatában is segítenek!

www.szintezis.hu/ginop

www.szintezis-erp.hu

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink