Szolgáltatók Gond nélküli szériagyártás-kezdésre vágyik? Segít a Tequa!

Gond nélküli szériagyártás-kezdésre vágyik? Segít a Tequa!

autopro.hu/V.M. | 2022.05.24 15:23

Gond nélküli szériagyártás-kezdésre vágyik? Segít a Tequa!

Fotó: TEQUA

A Tequa International Kft. júniusi „Minőségtervezés és szabályozási terv - APQP/CP” online képzésén megismerheti, hogyan kerülheti el a jövőben a sorozatgyártás megkezdését hátráltató problémákat.

Hirdetés

Azok a vállalatok, amelyek termékelőállítással foglalkoznak, rendszeresen szembesülnek azzal, hogy egy új termék szériagyártásba való bevezetése nem egyszerű feladat. A határidők szorosak, a kapacitások behatároltak. Ahhoz, hogy az új, vagy módosított terméket megfelelő minőségben, mennyiségben és határidőre a vevő rendelkezésére tudják bocsátani, több szakterület összehangolt munkájára van szükség.

Ha a tervezési szakaszban a legnagyobb alapossággal járnak el, akkor a sorozatgyártás során kevesebb problémával, a nem megfelelőség költségeinek minimalizálásával lesznek képesek működni.

Amennyiben azt tapasztalja vállalatánál, hogy az új termékek bevezetési folyamatában akár határidő csúszások, akár más jellegű fennakadások vannak, esetleg a projektben történő együttműködésben zavarok lépnek fel, vagy a sorozatgyártás során váratlan zavarokat tapasztal, akkor itt a remek lehetőség, hogy ellátogasson képzésünkre és elsajátítsa a minőségtervezés APQP/CP szerinti követelményeit!

A tanfolyam célja

Olyan, mindennapi munkában hasznosítható ismeretek megszerzése, amelyekkel akár projektvezetőként, akár projekttagként a résztvevők hozzá tudnak járulni a projektek sikeres lebonyolításához, és ezzel a későbbi, sorozatgyártás során felmerülő problémák és nem kalkulált költségek minimalizálásához.

Célcsoport

Elsősorban azoknak a munkatársaknak ajánljuk, akik minőségtervezési projektekben vesznek részt akár projektvezetőként, akár projekttagként, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt.

A tanfolyam során megszerezhető kompetenciák

  • Projektmenedzsment-szemlélet
  • Átfogó kép és ismeret egy projekt felépítéséről, működéséről, az érintett szakterületek együttműködésének szükségességéről
  • Az APQP követelmények megismerése és megértése
  • A szabályozási terv (Control Plan) szükségességének, felépítésének, alkalmazásának megismerése és megértése

A képzéshez való bekapcsolódás és részvétel feltételei

  • Legalább középfokú végzettség
  • Autóiparban szerzett munkatapasztalat előny
  • Projektmenedzsment alapszintű ismerete előny

Dátum: 2022.06.01 09:00 - 2022.06.01 17:00 (Szerda)

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink