Szolgáltatók Biztosítsa helyét már most a 2021-ben megjelenő A magyar járműgyártás nagykönyvében!

Biztosítsa helyét már most a 2021-ben megjelenő A magyar járműgyártás nagykönyvében!

autopro.hu | 2020.11.02 10:22

Biztosítsa helyét már most a 2021-ben megjelenő A magyar járműgyártás nagykönyvében!

Az autopro.hu 2021-ben hatodik alkalommal jelenteti meg A magyar járműgyártás nagykönyvét. A jelenlegi gyorsan változó, kihívásokkal teli helyzetben még fontosabb, hogy az autóipari OEM-ek, Tier 1-es és további beszállító vállalatok megmutassák magukat. Biztosítsa vállalata helyét a kiadványban már most!

Hirdetés

Az autóipar abszolút egyenlő a változással. Az elmúlt évek gyökeresen megváltoztatták a terveket és a fejlesztések felgyorsítására ösztönzik az OEM-eket, hogy alkalmazkodjanak a változó fogyasztói elvárásokhoz. De a változás nem áll meg a végtermék gyártóinál. A digitalizáció, az önvezetés, az elektromos hajtás óriási lehetőséget és természetesen kihívásokat jelent a Tier 1-es és további beszállítóknak. Ha mindez még nem lenne elegendő, 2020 februárjában megérkezett teljes erejével a koronavírus. A közel három hónapos leállás még azokat is helyzetük újraértékelésére kényszerítette, akik korábban elindított digitális, robotikai vagy éppen az elektromos hajtás területén indított fejlesztéseikkel az abszolút nyertes oldalon állnak.

Az új helyzetben új megrendelések, ehhez új eszközök és új kapcsolatok kellenek. Sok esetben az is elegendő, ha a régi partnereknek megmutatjuk, hogy fejlődünk és új szolgáltatásaink vannak. Jelenleg nagyon nehezen kezelhetőek a személyes találkozások, így a VI. alkalommal megjelenő A magyar járműgyártás nagykönyve a korábbiaknál is hasznosabb eszköz lehet.

A kiadványt azzal a céllal jelentetjük meg kétévente, hogy bemutassuk a magyar járműipar közelmúltban történt fontosabb eseményeit és a jövőbeni kilátásokról is hasznos információkkal szolgáljunk az érdeklődők számára. Mindemellett a korábbiakhoz hasonlóan több száz működő hazai járműipari vállalkozás aktuális információit is bemutatjuk jól kezelhető struktúrában.

A könyvben a hazai OEM-ek és Tier 1 vállalatok fejlesztési irányainak ismertetése mellett törekszünk a kiemelkedő hazai járműalkatrész-beszállítók és az automatizációval, célgépgyártással foglalkozó vállalatok életébe is betekintést nyújtani.

Ahogyan a korábbi köteteknél, úgy most is kiemelt figyelmet fordítunk az úgynevezett Cégbemutatók fejezetre, ahol abc sorrendben mutatjuk be a vállalatok tevékenységét, erősségeit, azokat az elemeket, amelyeket ki akarnak domborítani a potenciális és meglévő partnereik számára.

Tudnivalók A magyar járműgyártás nagykönyvéről

A kiadvány 2021 októberében jelenik meg 1500 példányban.

A nagykönyvben bemutatott beszállítók Cégkatalógus megjelenését is frissítjük és igény szerint a legfontosabb információkat angolul is kereshetővé tesszük.

Amennyiben kiadványunk felkeltette az érdeklődését, írjon nekünk az [email protected] emailcímen vagy hívjon bennünket a +36 70 637 9292 telefonszámon!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink