Szolgáltatók Zöld anyagmozgatásban partner az NRG CAR (x)

Zöld anyagmozgatásban partner az NRG CAR (x)

autopro.hu | 2014.10.30 19:42

Zöld anyagmozgatásban partner az NRG CAR (x)

Az autóipari ügyfelek kerültek előtérbe a magyar piacra közel két évvel ezelőtt belépett NRG CAR Kft. kereskedő és szolgáltató cégnél. A társaság az 1949-ben alapított amerikai Taylor Dunn, és a szintén tengerentúli HDK elektromos járműveinek kizárólagos regionális forgalmazója, mely szervizmunkákat, egyedi igények alapján végzett átalakításokat is vállal értékesített és bérbe adott elektromos járművein.

Hirdetés

Széles termékskálát kínálunk az elektromos járművek területén, a legkisebb kétszemélyes golfautó típusú járműtől a 32 tonna vontatóképességgel rendelkező elektromos vontató targoncáig – emelte ki Hajdu Dániel ügyvezető. – Akár egyedi platóméret szerint alakítjuk át a járművet vagy célgépet, illetve kabint is építünk, ha ez szükséges. Érdemes összehasonlítani a járműiparban található legfontosabb anyagmozgatási irányoknál a mindenki által ismert villás targoncákat és az általunk kínált elektromos vontatógépeket. Egyértelmű, hogy azonos viszonylatokban az elektromos vontatónak és a mögé kapcsolt utánfutóknak rövidebb utat kell megtennie egy gyáron belül azonos mennyiségű anyag mozgatásához, mivel egy vontatógép akár több villás targonca munkáját tudja kiváltani. Vontatók alkalmazása esetén kisebb a karbantartási költség, a targoncáknál alkalmazott több kezelő helyett itt egy is elég a működtetéshez, rövidebb idő alatt elvégezhető azonos mennyiségű anyagmozgatási munka, valamint a dízellel meghajtott gépekkel ellentétben nincs közvetlen környezetszennyezés, hiszen elektromos járműről van szó – ecsetelte a Taylor Dunn gépek előnyeit.

Budaörsön, a cég központi telephelyén működik a szervizközpont, amely minden magyarországi régióban kapcsolatban áll helyi szervizpartnerrel, így az ország bármely pontján megoldást kínálnak, legyen szó bármely szervizproblémáról. Szlovákiában, Csehországban, a volt jugoszláv tagállamokban, illetve Oroszországban is kapcsolatban állnak saját, valamint helyi képviseletekkel, az ottani értékesítés során minden külföldi képviselet konzultál a magyarországi központtal.

Bővebb információkhoz a cég honlapján juthat.

Potenciális partnereik számára tesztelési lehetőséget is kínálnak: az érdeklődőknek kiszállítják a járművet és a kipróbálás során a vevőjelölt testközelből tud meggyőződni azok előnyeiről. Adott esetben átalakítást is kezdeményezhetnek. Különböző típusú fülkét vagy más, egyedi elemet (például klíma, fűtés és a többi) is kialakíthatnak a megrendelő kívánságára. A cég egyébként bérleti vagy lízing konstrukciót is ajánl.

A társaság Magyarországon is erős kapcsolatokat kíván kialakítani az autóipari gyártókkal és beszállítóikkal. Üzleti kapcsolatban áll különféle ipari gyártókkal, erőművekkel, az idegenforgalmi és szabadidős ágazatban működő cégekkel, önkormányzatokkal és infrastrukturális szolgáltatókkal.

A közlekedési infrastruktúrát üzemeltetőknek is széles termékpalettával szolgálnak. Például magyar és külföldi repülőtereken alkalmazott elektromos haszonjárművek egész sorát kínálják, de érdeklődnek termékeik iránt a vasúti társaságok is, ahol szintén jelentős az anyagmozgatási igény.

Néhány járműipari felhasználási javaslat:

  • Futószalagok és sorok etetése nyersanyagokkal, alkatrészekkel vontatógépek és utánfutóik segítségével
  • Raktári anyagmozgatási feladatok
  • Terület- és létesítmény karbantartás
  • Hulladékkezelés
  • Gyárlátogatásokhoz elektromos kisbuszok és szerelvények
  • Elektromos mentő- és tűzoltóautók
  • Biztonsági szolgálat
Hirdetés

Kiemelt Partnereink