Szolgáltatók Vízvágás-technológiai szakmai napot tartott a Lamitec

Vízvágás-technológiai szakmai napot tartott a Lamitec

Beck András | 2019.11.22 09:30

Vízvágás-technológiai szakmai napot tartott a Lamitec

Több tucat szakmai résztvevő ment el a lemez megmunkáló gépek értékesítésével, automatizálásával és szervizelésével foglalkozó Lamitec Kft. csütörtöki vízvágás-technológiai szakmai napjára.

Hirdetés

A rendezvényen bemutatkozott az amerikai Omax vízvágók forgalmazásával foglalkozó Lamitec. "Az a célunk, hogy olyan cégként tekintsenek ránk, amely nem csak gépkereskedő, hanem megbízható partner a szakmai kérdésekben" – Kutnyánszky Tamás, a Lamitec Kft. vezetője. Az eseményen az Omax és a vízvágási technológia történetével és elméletével is megismerkedtek a vendégek.

85 százalék

Bemutatták a Maxiem, az Omax, és Protomax termékcsaládokat, a vízvágókon különböző vízvágási munkákat is élőben megnézhettek a résztvevők. Elhangzott, hogy a közvetlen nagynyomású vízvágó az elektromos áram 85 százalékát, míg a nyomásfokozó rendszer alkalmazó vízvágók csak 70 százalékát képesek vízenergiává alakítani.

"Egy középkategóriába tartozó gépet és egy nagyon különleges kis méretű Omax ProtoMax nevű gépet mutattunk be a szakmai napunkon. Utóbbi árban még a belépő szint alatt van hiszen 30 ezer euróba kerül. Kompakt berendezésről van szó, amellyel elsősorban a prototípust gyártókat célozza meg az Omax. Olyan javítóműhelyekben lehet ezt jól kihasználni, ahol különböző alkatrészek utángyártásával foglalkoznak és egy univerzális eszközre van szükségük" – mutatott rá Kutnyánszky Tamás.

Ügyfélközpontúság

A Lamitec Kft. egyébként a GE-CO Hungary Kft. lemezes üzletágából nőtte ki magát önálló vállalkozássá. A síklemez feldolgozásához kapcsolódó eljárások, mint hajlítás, vágás, lyukasztás gépeinek forgalmazásával, automatizálásával és szervizelésével foglalkoznak. Céljuk, hogy az anyavállalattól megszokott igényességgel, ügyfél központú gondolkodással, meghatározó szereplőivé váljunk a magyar piacnak.

Kiemelt Partnereink