Szolgáltatók Nagyot nőtt az autóipari karbantartó

Nagyot nőtt az autóipari karbantartó

autopro.hu/Sz.F. | 2019.03.13 17:04

Nagyot nőtt az autóipari karbantartó

A Leadec Kft., a magyarországi autó- és gyártóipar egyik vezető szolgáltatója 150 dolgozóval növelte alkalmazottainak számát. Az újonnan felvett szakemberek feladata szentgotthárdi és győri autóipari üzemek gyártási folyamatainak műszaki, infrastrukturális és logisztikai üzemeltetése, a bővülő kapacitások többletigényeinek kiszolgálása.

Hirdetés

Ez magában foglalja például az elektromos hálózat, a híddaruk, kapuk, vízkezelő és légkezelő berendezések menedzselését, a hűtési és fűtési rendszerek, tűzvédelmi rendszer karbantartását. A bővüléssel a kft. dolgozóinak száma elérte a 730-at.

A társaság a súlyos munkaerőhiány körülményei között tudott bővülni. Vonzó karrierlehetőséget és stabil jövedelmet kínált, amivel rövid idő alatt tudott szakembereket felvenni a foglalkoztatás teljes spektrumára: az egyszerű munkavégzéstől a legmagasabb szintű technológia kiszolgálásáig terjedő állásokra.

Ha hiba lép fel a gyártósoron, egy óra alatt meg kell oldani – mondta el egy korábbi interjúban a Leadec Magyarország ügyvezető igazgatója, Dákai Ferenc. Kattintson a kiemelt szavakra és olvassa el a teljes interjút!

A Leadec ugyanis Magyarország legjelentősebb autógyáraiban telepít egyebek között robotokat és megmunkáló központokat, speciális igények szerint készít villamos vezérlőszekrényeket. Szolgáltatásai közé tartozik a csúcsminőségű autók előállításakor szükséges nagy teherbírású darupályák és acélszerkezetek, logisztikai szállítóberendezések előállítása, az adatátviteli berendezések elektromos installációja és a gyártócsarnokok épületvillamossága.

A győri, kecskeméti, szentgotthárdi, szombathelyi és miskolci telephelyeken dolgozó szakemberek működtetik a gyárak központi villamosenergia-ellátó rendszereit és ellátják a létesítmények műszaki és infrastrukturális üzemeltetését, beleértve a gyártósorok szigorú előírásoknak megfelelő műszaki takarítását. A Leadec szolgáltatásai teszik lehetővé, hogy a világ legrangosabb autómárkáit előállító szakemberek kizárólag a prémium minőségű termelésre összpontosíthassanak.

A Leadec a napokban elnyerte annak a győri üzemnek a teljes körű üzemeltetését, amely luxusautó márkák fontos műanyag alkatrészeit állítja elő. A megbízás magában foglalja a gyár elektromos hálózatának, a híddaruk, kapuk, vízkezelő és légkezelő berendezések menedzselését, a hűtési és fűtési rendszerek, tűzvédelmi rendszer karbantartását is.

A Leadec Kft. árbevétele öt év alatt 40 százalékkal növekedett és 2017-ben mintegy 7,5 milliárd forint volt.

Kiemelt Partnereink