Best Practice Minőség vagy mennyiség?

Minőség vagy mennyiség?

Exact Systems Hungary Kft. | 2017.01.09 14:38

Minőség vagy mennyiség?

Egyik sem fontosabb a másiknál és a szolgáltatásunkat tekintve egyik sem létezik a másik nélkül – véli Szabó Sándor, az Exact Systems Hungary Kft ügyvezetője.

Hirdetés

– Ön melyiket helyezi előtérbe?
– Amennyiben a vevői igényekről van szó, nem hagyunk semmit figyelmen kívül. Ez az egyik oka annak, hogy cégcsoportunk a kezdetek óta töretlenül növekszik és rövid idő alatt jelentős sikereket értünk el Magyarországon is.

– Mit érdemes tudni az Exact Systems cégcsoportról?
– A vállalat 2004-ben alakult Lengyelországban és mára az egyik vezető minőségügyi szolgáltató. Szolgáltatásaink: minőségellenőrzés, utómunka és mérnöki projektek. 12 országban, több mint 3000 ügyfelet szolgálunk ki, közel 5000 minőségellenőrrel és hamarosan újabb országok kerülnek a térképünkre. Magyarországon az elsődleges célunk a partnereink számára teljeskörű, személyre szabott szolgáltatás nyújtása, távlati célként pedig Magyarország elsőszámú minőségügyi szolgáltatójává kívánunk válni.

Szabó Sándor

– Hogy kívánják elérni ezt a célt?
– Elsősorban igyekszünk kihasználni a globalitás nyújtotta szinergiákat a folyamatok, az erőforrások és főként a kapcsolatok terén. Számos olyan partnerünk van, akik már ismerik az Exact Systems szolgáltatásait más országokból, így szívesen működnek együtt velünk Magyarországon is. A szolgáltatást tekintve elsősorban a vevői igényeket tartjuk szem előtt. Nem alkuszunk és nem pihenünk, amikor arról van szó, hogy egy ügyfelünk egy probléma megoldását várja tőlünk. Minőségellenőreinket folyamatosan képezzük és motiváljuk, ezen felül folyamatainkat és erőforrásainkat úgy szervezzük, hogy a kimenet a vevőink számára is érzékelhető előnyökkel járjon. Nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív megoldásokra, mint például az E-learning – on-line kiválasztási rendszer –, a valósidejű riportálási rendszerünk, az Extranet, illetve a nagy sikert arató Quality Academy.

– Mit kell tudni a Quality Academyről?
– Az első lépcső a saját minőségellenőreink képzése. Itt alapvető információkat adunk át úgy, mint: cégismeret, munka- tűz- és balesetvédelem, gyártási folyamatok alapjai, minőségügyi alapok, felelősségvállalás, 5S stb. A második lépcső érdekesebb: a piacon egyedülálló ingyenes minőségügyi képzéseket működtetünk. A képzés gyakorlat orientált, kifejezett célunk, hogy a résztvevők használható tudással távozzanak.

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink