Szolgáltatók Megvette a MIAS csoportot a Jungheinrich

Megvette a MIAS csoportot a Jungheinrich

autopro.hu | 2015.09.03 10:46

Megvette a MIAS csoportot a Jungheinrich

A német konszern így tovább bővíti logisztikai rendszerek üzletágát.

Hirdetés

A Jungheinrich AG megállapodott a MIAS csoport tulajdonosaival a vállalat felvásárlásáról. A tranzakció 2015 negyedik negyedévében fejeződik be - a vételárról nem nyilatkoznak a felek.

Az akvizíció a Jungheinrich konszern növekedési stratégiájának fontos részét képezi és jelentős lépés a dinamikusan fejlődő logisztikai rendszerek üzletág számára. A MIAS csoport felvásárlásával a Jungheinrich tovább bővíti termékkínálatát az automata raktári megoldások területén.

A müncheni székhelyű MIAS Csoport egy nemzetközi raktár- és szállítástechnikai gépgyártó vállalat, amely kötöttpályás magasraktári felrakógépeket és teherfelvevő eszközöket gyárt. 2014-ben a vállalatcsoport 40 milllió euro forgalmat bonyolított le. A MIAS több mint 300 dolgozójával öt országban: Németországban, Magyarországon, Kínában, az Amerikai Egyesült Államokban és Olaszországban tevékenykedik.

A MIAS csoportot a Jungheinrich AG logisztikai rendszerekért felelős üzletágába integrálják, ám termékeit továbbra is önállóan, MIAS márkanév alatt forgalmazza.

Kiemelt Partnereink