Szolgáltatók Már lehet jelentkezni a Modern gyárak éjszakájára

Már lehet jelentkezni a Modern gyárak éjszakájára

MTI | 2019.10.21 09:56

Már lehet jelentkezni a Modern gyárak éjszakájára

Idén a tavalyinál kétszer több, összesen 72 helyszínen várják a szervezők az érdeklődőket az ország 19 megyéjében és Budapesten. A rendezvény célja a lakosság és a vállalkozások figyelmének felkeltése a piacvezető ipari technológiák iránt.

Hirdetés

A látogatható gyárak között tizenkét szektor képviseletében megtalálhatóak magyar és nemzetközi nagy vállalatok, többek között a Bosch, a GE, a Knorr-Bremse és a Siemens. A programhoz csatlakozó cégek új kínálattal és számos érdekességgel készülnek. A látogatók a különböző helyszíneken kipróbálhatják a 3D nyomtatást, betekinthetnek a Boeing és az Airbus repülőgépek karbantartó üzemébe, kutató- és kísérleti laborokba.

György László gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkár hangsúlyozta, a Modern gyárak éjszakája programsorozat alkalmat teremt arra, hogy mindenki személyesen győződhessen meg róla, hogy Magyarország technológiaalapú gazdaságra vált. Az automatizálásban és digitalizációban éllovas üzemek megnyitása lehetővé teszi, hogy a vállalatok majdani beszállítóikkal találkozzanak, a már vállalkozók tanuljanak, a fiatalok pedig kedvet kapjanak akár az innovációhoz, akár a 21. századi körülményeket látva az ipari munkavállaláshoz.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, további információk és jelentkezés a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon.

Nyitókép: pixabay.com

Hirdetés

Kiemelt Partnereink