Szolgáltatók Magyarországra érkezik a Közép-Kelet-Európai Autóipari Fórum

Magyarországra érkezik a Közép-Kelet-Európai Autóipari Fórum

autopro.hu | 2019.10.30 10:01

Magyarországra érkezik a Közép-Kelet-Európai Autóipari Fórum

Budapesten rendezik meg a 6. Közép-Kelet-Európai Autóipari Fórum. A rendezvényen az olyan autóiparban uralkodó trendekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők, mint az elektromobilitás, a digitalizáció, a mesterséges intelligencia és az Ipar 4.0.

Hirdetés

Öt év után Csehországból hazánkba költözik a rendezvény. A számos nemzetközi szereplőt vonzó eseményen új témákkal és előadókkal, B2B beszélgetésekkel, innovatív projektek megtekintésével és a CEE Automotive Díjjal várják az érdeklődőket.

Az idei témák az innovációra összpontosítanak – az elektromos mobilitásra és annak környezetbarát jellegére, a gyártási folyamatok digitalizálására, a termelési költségek minimalizálására, a mesterséges intelligencia felhasználására és az Ipar 4.0-ra.

Az előadók közt szerepelnek többek közt a VW, Audi, Skoda, Volvo, Aston Martin, JLR, FCA, Robert Bosch, Continental, Dana, Brose, Magna, Hyundai Mobis, valamint a DENSO előadói is.

A résztvevőknek lehetőségük lesz ellátogatni a Robert Bosch Kft. és a Continental budapesti üzemébe is.

A Közép-Kelet-Európai Autóipari Fórum november 20-21-én lesz, további információk és a regisztráció az alábbi linken érhető el.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink