Szolgáltatók Magyar és német logisztikai szervezet kötött együttműködési megállapodást

Magyar és német logisztikai szervezet kötött együttműködési megállapodást

MTI | 2019.06.06 15:55

Magyar és német logisztikai szervezet kötött együttműködési megállapodást

A Münchenben zajló Transport Logistic kiállításon együttműködési megállapodást kötött a Német Logisztikai Szövetség (Logistics Alliance Germany) és a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület.

Hirdetés

Az együttműködési megállapodás szerint a két szervezet erősíti együttműködését az üzleti és kereskedelmi promóciós események szervezésében, és intenzívebbé teszi a tapasztalatok, információk és adatok cseréjét.

A Hungrail közleménye szerint a Transport Logistic a logisztikai szakma legrangosabb seregszemléje és szakvására. Az idei kiállítás fókuszában a robotika, a mesterséges intelligencia, a kiterjesztett valóság logisztikai szektorra gyakorolt hatása áll.

A magyar pályahálózat-működtetők, illetve a vasúti személyszállítási piac egészét és a vasúti árufuvarozási piac 95 százalékát tömörítő HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület negyedszer képviseli az ágazat hazai szereplőit Münchenben. A szakmai szervezet a magyar stand kiállítóival – a MÁV-val, a Rail Cargo Hungariával, a CER Hungaryvel, a GYSEV CARGO-val, a Záhony-Porttal és a PACOBO-val együtt azt mutatja be, miért is pályázik Magyarország Közép-Európa logisztikai központjának szerepére.

Kiemelt Partnereink