Szolgáltatók Lajkó Ferenc lett az év menedzsere

Lajkó Ferenc lett az év menedzsere

autopro.hu/Sz.F. | 2018.02.19 15:45

Lajkó Ferenc lett az év menedzsere

A Menedzserek Országos Szövetsége február 17-én, 24. alkalommal rendezte meg hagyományos Menedzser Bál és Díjátadó Gáláját a Corinthia Hotel Budapest báltermében, melynek során kiosztotta díjait.

Hirdetés

Az Év Menedzsere díjat Lajkó Ferenc, a Waberer’s vezérigazgatója vehette át, aki 2004-ben csatlakozott a szállítmányozóhoz, mint Benelux régióvezető. 2016-tól a vállalat vezérigazgatója, 2017-ben vezetése alatt jutott tőzsdére a Waberer’s.

Lajkó Ferenc, a Waberer’s vezérigazgatója

Az Év Menedzsere Életműdíjat Dr. Kepecs Gábor, az Aegon Csoport Igazgatóságának tagja, közép- és kelet-európai régióigazgatója kapta. 2008-ban az Aegon Management Board tagjává választották, amelyet idei nyugdíjazásáig betöltött. 2017-es nyugdíjazását követően is megtartotta Felügyelőbizottsági elnöki pozícióját az Aegon magyarországi és törökországi vállalatában.

Dr. Kepecs Gábor, az Aegon Csoport Igazgatóságának tagja, közép- és kelet-európai régióigazgatója

A Menedzserszövetség és a Volkswagen Kék Innovációs Különdíjat Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója vehette át. 2011-ben csatlakozott a LeasePlan Hungária Zrt. csapatához kereskedelmi igazgatóként. 2017 áprilisa óta tölti be a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatói pozícióját.

Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója

Kiemelt Partnereink