Szolgáltatók KUKA használt robotok a Black Friday-en

KUKA használt robotok a Black Friday-en

AP | 2019.11.21 08:00

KUKA használt robotok a Black Friday-en

Idén a KUKA használt robot üzletága is csatlakozik a november 29-i Black Friday eseményhez, amelyen kedvezményes áron lehet használt robotot és használt alkatrészt vásárolni közvetlenül a gyártótól.

Hirdetés

A munkaerőhiány és az abból adódó költségnövekedés minden vállalatot automatizálásra sarkall. A KUKA használt robotjai lehetőséget kínálnak a robotalapú automatizálás világába való költséghatékony belépésre. A Black Friday alkalmával pedig további kedvezményekre tehetnek szert azok, akik november 29-én ajánlatot kérnek és év végéig megrendelik a számukra legmegfelelőbb robotot, robotokat vagy éppen alkatrészeket.

10-20 év közötti robotok

A magyarországi KUKA 2013 óta foglalkozik Certified használt robotok és alkatrészek felújításával fő tevékenysége, a robotok vezérlőszekrényeinek gyártása mellett. A taksonyi telephelyen több mint 500 négyzetméteren történik a Certified használt robotok, vezérlőszekrények, SmartPadek és csuklók felújítása.

Az itt felújításra kerülő 10-20 év közötti robotokat a KUKA stratégiai partnereitől vásárolta vissza, hogy teljes körű felújítás után újraértékesítse a kelet-európai piacon. Időközben azonban kiderült, hogy a világ minden táján igény van használt robotokra. Mára Finnországtól, Spanyolországon keresztül egészen az Egyesült Államokig megtalálhatóak a magyar szakemberek keze alatt felújított ipari robotok.

Mit is takar a teljes körű felújítás?

Az állapotfelmérést követően, ami robottípustól függően néhány órát vehet igénybe, egy szárazjeges tisztítás következik. Mindezt követi az elektromos és mechanikus felújítás, aminek elkészülési idejét nagymértékben csökkenti a telephely raktárában lévő alkatrészek azonnali elérhetősége. Ezután következik a bevonatolás, ami már teljesen új külsőt varázsol a robotoknak. Ahogy az új robotoknál, itt is tesztelik a robotokat, a tengelymozgásokat, a sebességet, a pontosságot és a gyorsaságot vizsgálják.

Miért éri meg használt robotot vásárolni közvetlenül a gyártótól?

• a rövid szállítási idők miatt

• egyszerre több területhez tartozó, már raktáron lévő robotok is elérhetőek

• kifogástalan állapotot garantálnak

• 6 hónapos garanciát nyújtanak

• biztosított gyári alkatrész-utánpótlást vállalnak

• lehetőség nyújtanak robotprogramozási oktatáson való részvételre a minél magabiztosabb üzemelés érdekében

Ami a legfontosabb, hogy az ügyfeleink személyesen is megnézhetik a felújító egységet Taksonyban és akár helyben kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb robotot egy szakmai tanácsadáson.

További információk a KUKA honlapján.

Kiemelt Partnereink