Best Practice Ingyenes minőségügyi tréningek, avagy ne tervezzen képzési költséggel

Ingyenes minőségügyi tréningek, avagy ne tervezzen képzési költséggel

Exact Systems Hungary Kft. | 2017.02.20 11:18

Ingyenes minőségügyi tréningek, avagy ne tervezzen képzési költséggel

A napjainkban érzékelhető képzett minőségügyi szakemberhiányra reagálva az Exact Systems Hungary Kft. Quality Academy elnevezéssel a piacon eddig egyedülálló ingyenes minőségügyi képzéssorozatot ajánl partnerei számára.

Hirdetés

A Magyarországon működő vállalatok jelentős része a képzett minőségügyi mérnökök elérhetőségének hiánya vagy korlátozottsága miatt szükségmegoldásokba kénytelen bocsátkozni: a betöltetlen pozíciók hatására megnövekedett munkát más kollegával próbálják elvégeztetni, képzetlen munkaerőt alkalmaznak, illetve a feladatokat részben, vagy egészben nem végzik el. A felsorolt esetek bármelyike jelentős problémát okozhat a szervezetnek, akár anyagi, akár erkölcsi vetületről legyen szó.

Az Exact Systems célja megoldást kínálni a hasonló szituációban levő vállalatoknak: képezni, illetve átképezni a mérnököket az adott feladatra.

Annak érdekében, hogy a képzésekre fordított munkaidő ne jelentsen elviselhetetlen terhet a munkaadó számára, a tréningek tematika szerint moduláris rendszerűek, és modulonként 1-3 napot vesznek igénybe. Fontos megemlíteni, hogy a képzés gyakorlati, használható tudást nyújt a hallgatók részére. Ezt támasztja alá a 2017 márciusában "Hatékony reklamációkezelés" címmel induló kurzus tematikája is: a 8D elméleti részek mellett kommunikáció a vevővel, szituációs gyakorlatok, projektmenedzsment és nem utolsósorban workshop jelleggel problémamegoldó feladatok kidolgozása.

A modell már régóta sikerrel működik Lengyelországban, Szlovákiában, Csehországban és Romániában. A számos pozitív visszajelzés és a hasonló üzleti környezet késztette a magyarországi szervezet vezetőit arra, hogy itthon is elindítsák a képzéseket.

A képzésekre jelentkezni az [email protected] lehet, természetesen a jelentkezők magas száma miatt várólistára lehet számítani.

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink