Szolgáltatók Harmadik kínai K+F központját nyitja meg a ZF Friedrichshafen

Harmadik kínai K+F központját nyitja meg a ZF Friedrichshafen

autopro.hu/H.J. | 2019.11.28 12:31

Harmadik kínai K+F központját nyitja meg a ZF Friedrichshafen

A ZF Friedrichshafen AG harmadik kínai kutatási és fejlesztési központját nyitja meg a Dél-Kínában fekvő Guangzhou-ban. A vállalat közel 90 millió eurót fektet be az új projektbe.

Hirdetés

A ZF már két fejlesztési központtal is rendelkezik Sanghajban. A vállalat az aktív és passzív biztonsági technológiák mellett a hajtáslánc és az alváz technológiák fejlesztésével is foglalkozik. A guangzhoui központban olyan jövőbeli technológiák kerülnek fókuszba, mint az automatizált vezetés és elektromobilitás. A kulcsfontosságú technológiák és rendszermegoldások kidolgozásával nemcsak a világ legnagyobb autópiacán, de más régiókban is megállja helyét a vállalat.

Sokszínű megoldások a jövő mobilitásához

A harmadik kínai intézmény 2023-ban nyithatja meg kapuit. A három kínai kutatási és fejlesztési központ átfogó rendszermegoldásokat kínál a ZF ügyfeleinek – a szoftvertől kezdve a hardver technológiákig, a vállalat hozzájárul a tiszta, biztonságos és megfizethető következő generációs mobilitáshoz.

A cég célja, hogy a potenciális piacokon helyi érdekeltségekre tegyen szert. Így könnyen igazodhat a helyi villamosítási, automatizálási, csatlakoztathatósági és mobilitási szolgáltatások folyamatos változásaihoz – írja az Automotive Purchasing and Supply Chain.

Kiemelt Partnereink