Szolgáltatók Fekete luxusautós szolgáltatást indít a Lyft

Fekete luxusautós szolgáltatást indít a Lyft

autopro.hu/R.M. | 2017.05.31 08:04

Fekete luxusautós szolgáltatást indít a Lyft

Az elsősorban üzleti utakra szánt új opció szinte teljes koppintása az Uber Blacknek, de mivel az Uber egyre gyakoribb botrányairól, törvényszegéseiről híres, talán lesz alkalma a Lyftnek néhány klienst átcsábítani.

Hirdetés

Végre fellélegezhetnek azok a Lyft utasok, akik eddig szívesebben utaztak volna egy fekete Audiban vagy Lexusban egy régi Toyota Camry helyett, ugyanis az Uber nagy riválisa csütörtökön indítja el a saját luxusszolgáltatását több amerikai nagyvárosban, többek közt New Yorkban és Los Angelesben. Az új lehetőség keretein belül az utasok prémium fekete autókkal utazhatnak majd, kizárólag olyan sofőrökkel, akiknek az átlag értékelése 4.7, vagy afölött van.

A Lyft azt új szolgáltatást nem csak üzleti utakra, de egyéb eseményekre, például esküvőre is szánja. A versenytárs, az Uber egyébként már rendelkezik egy saját, hasonló szolgáltatással, Uber Black néven, de mivel az Uber mostanság inkább botrányairól, sem mint szolgáltatásairól híres, talán most lesz esélye a Lyftnek ügyfeleket elcsábítani riválisától.

Bár a Lyft tavaly jó évet zárt, az Uber még mindig kilencszer többet ér, mint legközelebbi ellenfele – írta meg az autoblog.com.

Kiemelt Partnereink