Szolgáltatók Business Superbrands címmel tüntették ki a MEWA-t

Business Superbrands címmel tüntették ki a MEWA-t

MEWA | 2018.07.19 12:28

Business Superbrands címmel tüntették ki a MEWA-t

A MEWA Magyarország megkapta a Business Superbrands 2018 védjegyet. A magasrangú kitüntetéshez tartozó oklevelet László Géza, a Superbrands Magyarország igazgatója június végén a vállalat budakeszi telephelyén adta át Horváth Lászlónak, a MEWA Magyarország ügyvezetőjének.

Hirdetés

A döntést megalapozott kiválasztási eljárás előzte meg, amelynek során szakértők választották ki a MEWA-t, ugyanis a védjegy elnyerésére nem lehet pályázni. Az előzetes szűrésen megfelelt cégek közül egy 45 tagú marketing- és üzleti szakértőből álló zsűri választja ki azokat a márkákat, amelyek az adott évben megkapják a Business Superbrands elismerést.

– Örülünk a kitüntetésnek, hiszen megerősíti, hogy a megalapozott üzleti fejlődést, a társadalmi és a dolgozók iránti felelősségvállalást, valamint a fenntarthatóság iránti elkötelezettségbe fektetett munkát mások is elismerik. A díj kézzelfoghatóvá teszi, hogy a MEWA ismert és elismert márka, amely a textilmenedzsment ágazatban egyet jelent a biztos és kiemelkedő minőséggel – emelte ki Horváth László.

A Business Superbrands program immár 11 éve a sikeres márkaépítés elismerésére szolgál. A védjegyet odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből áll, akik hozzáértésükkel tanúsítják a márka sikerét és hitelességét. Nagyon örülünk, hogy a MEWA idei elismerésével Business Superbrands lett a textilmenedzsment ágazat egyik márkája – mondta László Géza az oklevél átnyújtásakor.

A Bisnode adatbázisában található üzleti mutatószámok, továbbá jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembe vételével először egy mintegy 4 000 márkát tartalmazó listát hoztak létre. Ebből pénzügyi és szakmai szempontok alapján keletkezett az a szűkített lista, amelyet a Business Superbrands 45 tagú bizottsága értékelt. Az ő döntésük alapján született meg a Business Superbrands 2018. évi díjazottjainak listája.

Az elismerés kiválósági védjegy a magyar MEWA számára, amelynek márkaneve a legmagasabb színvonalú teljes körű szolgáltatást jelzi az ipari törlőkendők, az olajfelfogó szőnyegek és a mosóasztalok területén. A Superbrands elismerés reflektorfénybe állítja a márkákat, példaként és inspirációként szolgál az ágazat márkáinak fejlesztésére.

– Idén abban a kitűntetésben van részünk, hogy használhatjuk a Business Superbrands 2018 védjegyet. Az elismerés ösztönzőként szolgál, hogy minőségi munkával innovatív módon tovább erősítsük vezető szerepünket a textilmenedzsment ágazatban ­– hangsúlyozta Horváth László.

Kiemelt Partnereink