Szolgáltatók Az esztergomi Suzuki vezérigazgató-helyettese is elnökségi tag lett a JVSZ-nél

Az esztergomi Suzuki vezérigazgató-helyettese is elnökségi tag lett a JVSZ-nél

MTI | 2019.05.11 11:08

Az esztergomi Suzuki vezérigazgató-helyettese is elnökségi tag lett a JVSZ-nél

Tisztújító közgyűlést tartott kedden a Joint Venture Szövetség (JVSZ), amelyen új tagokat választottak az elnökségbe.

Hirdetés

Az elnöki posztot nem érintette a tisztújítás, Tálos Péter tisztségét ugyanis tavaly újították meg három évre.
Tálos Péter elnök hangsúlyozta: a JVSZ tudásával, kapcsolatrendszerével, elismertségével összekötő szerepet tölt be a kis- és középvállalkozások, valamint a nagy vállalatok között, és a közös érdekek érvényesítése mentén kamatoztatja szakmai tudását. A JVSZ a befektetéseket és az innovációt kívánja ösztönözni, amit érdekképviselettel, rendezvényszervezéssel, továbbá a hozzá eljutó információk megosztásával kíván elérni.

A közgyűlés a hosszabbítható mandátumok megerősítése mellett új elnökségi taggá választotta Fábián Ágnest, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatóját, az Adhesive Technologies üzletág igazgatóját, Jákli Gergelyt, az Exim vezérigazgatóját, Károlyi Zsoltot, a Siemens Zrt. gazdasági igazgatóját, Szollár Domokost, a Mol Csoport kabinetfőnökét és Urbán Lászlót (a nyitóképen), a Magyar-Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettesét.

Stöllinger Róbertet, a KPMG vezérigazgatóját a felügyelőbizottság új tagjává, Dévényi Flórát, a Danubius Hotels Zrt. csoportszintű emberierőforrás igazgatóját az etikai bizottság tagjává választották.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink