Szolgáltatók Az értékes állások és a képzett szakemberek itt találkoznak

Az értékes állások és a képzett szakemberek itt találkoznak

autopro.hu/G.I. | 2016.06.10 12:17

Az értékes állások és a képzett szakemberek itt találkoznak

Egyre nagyobb kihívást jelent az ipar számára a megfelelő kollégák megtalálása. Az Autopro járműipari szakportál hatékony megoldást kínál.

Hirdetés

Járműipar honlapunkat nem csupán formai és tartalmi szempontból terveztük újra az elmúlt hónapokban: megértve az idők szavát, egyedi Karrier aloldalt alakítottunk ki, amely exkluzív felületet kínál mind a munkaerőt kereső vállalatok, mind az új pozícióra jelentkezni vágyó munkavállalók számára.

Miután szakportálunk elsődleges olvasói körét e két célcsoport tagjai alkotják, nem tettünk mást, mint közelebb hoztuk egymáshoz az igényeket. Az egyes cégekről szóló szerkesztőségi tartalmak mellett közvetlenül kapcsolódó álláshirdetésekkel találkozhatnak látogatóink, a Karrier aloldalon megjelenített, akár céges videóit is magukban foglaló pozíciókhoz ugyancsak hozzárendeltük az adott vállalat aktualitásait bemutató cikkeket, interjúkat.

Plusz lehetőséget jelent ezen összehangolt felületek mellett minőségi olvasótáborunk számára heti 3 alkalommal kiküldött hírlevelünk, amelynek mostantól a kiemelt karrierlehetőségek megjelenítése is részét képezi.

Bízunk benne, hogy új szolgáltatásunk friss színt hoz a munkaerőpiac világába – nem kívánunk tömegesen álláslehetőségeket közvetíteni, ehelyett a minőségi kapcsolatépítést támogatjuk, amely kölcsönösen előnyös lehet a munkaadóknak és a munkavállalóknak.

Nézzen körül Ön is az Autopro szakportál Karrier rovatában, kísérje figyelemmel az újabb tartalmakat – érdemes rendszeresen visszalátogatni az új találkozási felületre!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink