Szolgáltatók A Jungheinrich logisztikai interfész elnyerte a Best of Industry díjat

A Jungheinrich logisztikai interfész elnyerte a Best of Industry díjat

2016.05.02 06:30

A Jungheinrich logisztikai interfész elnyerte a Best of Industry díjat

2016 márciusában a würzburgi kongresszusi központban megrendezett ünnepélyes díjátadón, a nagymúltú Vogel Business Media kiadó vállalat a Best of Industry díjat tíz kategóriában adta át a legjobbaknak. Az anyagmozgatás kategóriában a Jungheinrich került ki győztesen a logisztikai interfész szoftvermegoldásával.

Hirdetés

A díj a legjobbak legjobbikát illeti. A magasrangú kitüntetésre olyan megoldásokat jelöltek, melyek már valamilyen ipari díjat nyertek korábban vagy kiemelkedő piaci elismerést kaptak. A díjkiosztóra a Best of Industry gála keretén belül került sor, mintegy 200 vendég részvételével. A megelőző összetett kiválasztási folyamat alapján tíz kategóriában 34 jelöltet neveztek. Az egyes kategóriák győztesét a nyolc tagú, független kutatókból és szakértőkből álló zsűri mellett, az MM MaschinenMarkt magazin olvasói választották ki. Az online szavazásra közel 10 000 szavazat érkezett.

A Jungheinrich az innovatív logisztikai interfész informatikai megoldásával meggyőzte a zsűrit és ezzel elnyerte az anyagmozgatás kategória Oscar-díját.

A logisztikai interfész egy köztes szoftver (middleware), amely a targoncaterminálra és az ügyfél szerverére kerül telepítésre. Innen kommunikál a kézi vagy automatikus vezérlésű gépekkel, a raktárban meglévő szenzorokkal vagy egyéb raktártechnikai berendezésekkel. Ezen kívül a standard logisztikai interfész szoftver számos csatlakozási ponttal rendelkezik bármilyen raktárirányítási szoftverhez (LVS), illetve egyéb más vállalati szoftverhez. Így tud a logisztikai interfész például a központi raktárirányítási szoftverből (LVS) információkat, megrendeléseket küldeni a gépnek, illetve annak eredményéről visszajelzést adni. Mindezek mellett a logisztikai interfész lehetőséget biztosít egyéb olyan információk generálására, melyekkel egyszerűen és költséghatékonyan lehet a raktári és termelési folyamatokat optimalizálni.

A Jungheinrichnek sikerült olyan szoftvert létrehoznia, amely bármilyen informatikai rendszert össze tud kötni egyéb rendszerekkel és a meglévő hardverrel, valamint a különböző raktári informatikai megoldásokat, intralogisztikai folyamatokat és azok alkalmazását figyelemmel tudja kísérni.

A zsűri a Jungheinrich megoldását, mint tolmács díjazta a raktári gépek és az informatika között, mely zökkenőmentes kommunikációt biztosít és valós időben az anyagáramlást az információáramlással szinkronizálja.

– Ez a díj szakértelmünket és szoftver megoldásunk magas minőségét dicséri – nyilatkozta a díjátadón Dr.-Ing. Martin Schwaiger, a Jungheinrich logisztikai rendszerek interfész részlegvezetője.

A Jungheinrichről

A Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik az anyagmozgató gépek, valamint a raktári és anyagmozgatási rendszerek területén.

A Jungheinrich olyan saját termékeket előállító logisztikai szolgáltató, amely átfogó termékpalettát kínál ügyfeleinek anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt. A Jungheinrich részvényei valamennyi német tőzsdén forgalomban vannak.

www.jungheinrich.hu
(x)

Kiemelt Partnereink