Szolgáltatók A DS Smith együttműködik az állandóan változó autóiparban

A DS Smith együttműködik az állandóan változó autóiparban

DS Smith Packaging Hungary Kft. | 2017.10.30 09:34

A DS Smith együttműködik az állandóan változó autóiparban

Egyes elemzők szerint az autóipar több változáson fog keresztülmenni az elkövetkező 10 évben, mint az elmúlt 100 esztendőben. A termékek, folyamatok, piacok gyorsabban és drámaiabban fognak változni, mint valaha. Az elektromos, hibrid és önvezető autók érkezése forradalmasítja és fellendíti az egész szektort.

Hirdetés

Ebben az egyre komplexebb és igen szerteágazó világban a beszállítóknak és gyártóknak össze kell dolgozniuk, nem csak azért, hogy a vevők igényeit kielégítsék, hanem hogy együtt keressék a fenntarthatósági és hatékonysági fejlesztések lehetőségét az ellátási láncban.

Ebben az innovációk által vezérelt üzleti környezetben kutatja folyamatosan a DS Smith az alternatív megoldásokat és azok lehetséges pozitív hatását, hogy vevőik növelni tudják termelékenységüket, valamint piaci potenciáljukat. Egyik kulcsfontosságú eleme ennek a munkának a PackRight Centereikben zajló munka, amelynek során valódi együttműködést hoznak létre. A különböző ipari területek közötti összefüggésekre, a legjobb példákra és új technológiai ötletekre alapozva így vevőikkel közösen kutatják a csomagolóanyagok teljesítményét a teljes ellátási lánc során.

Peter Foot, a DS Smith Marketing és Innovációs Igazgatója szavaival élve: „PackRight Center workshopjaink a cementet képezik vevőink és a DS Smith között. Különböző területen dolgozó csapattagokat hozunk össze a maximális együttműködés érdekében. A párbeszédek az ellátási lánc hatékonyságára fókuszálnak, és azt emelik ki, hogyan tudjuk maximalizálni az értékesítés növelésében, költségek csökkentésében és a kockázatok kezelésében rejlő lehetőségeket. Azt is figyelembe vesszük, hogy merre tart az ipar és partnereink hogyan tudnak versenyképesek maradni."

A sikeres együttműködő kapcsolat kulcsa az, hogy mindkét szervezet azokat a kollégáikat vonja be a munkába, akik leginkább befolyásolni tudják a változást. A PackRight Workshopok rendszeres egészségszűrésként hatnak az autóipari üzletekre. Csomagolási és ellátási lánc specialistaként a DS Smithnek széleskörű rálátása van az autóiparra, amit a más szektorokban működő kulcsszereplőkkel való együttműködés során szereznek. Büszkék arra, hogy a legújabb technológiákba és a legtehetségesebb szakemberekbe invesztálhatnak, így vevőiknek olyan dinamikus és előretekintő megoldásokat kínálhatnak, amelyek átalakítják az egész ellátási láncukat.

Mivel a DS Smith 40 országban működő globális cég, képes arra, hogy globális autóipari projekteket kezeljen helyi szinteken is. A szektorra specializálódott szakembereikkel, megoldásaikkal vevőik teljes csomagolási stratégiáját támogatják. Megértik a globális autóipari ellátási lánc komplexitását és elkötelezettek a hosszú távú partneri kapcsolataikban- fogalmazott még Peter Foot.

Elérhetőségeink:

DS Smith Packaging Hungary Kft.

Tel.: +36 30 338 6301

[email protected]

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink