Szolgáltatók

Kitilthatják a kevésbé korszerű dízel járműveket Münchenből

A német járműkonszern központjának is otthont adó München város vezetése kitiltaná a károsanyag-kibocsátás magas szintje miatt a kevésbé korszerű dízeljárműveket a bajor fővárosból – derül ki a városvezető Süddeutsche Zeitungnak adott nyilatkozatából.

Szerző: MTI | 2017.06.15. 08:51

Új ügyvezető az MAN-nél

Május elsejétől Martin Strier tölti be az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatói posztját. Elődje, a magyarországi ügyfelek által is jól ismert Reinhard Faderl a hazánkban elért sikerek után Csehországban folytatja munkáját.

Szerző: autopro.hu/W.A. | 2017.06.13. 14:33

San Francisco nyomoz az Uber és a Lyft rendbontásai miatt

Gyarapítva a jelenleg is futó, egyre szaporodó számú jogi ügyeket az Uber és a Lyft ellen, a San Francisco-i szervek azért nyomoznak, hogy kiderítsék, az iparág két legnagyobb flottája bajt hozott-e saját városára.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.13. 06:30

Csökkent az E10 bioüzemanyag-felhasználás tavaly Németországban

Tavaly az előző évivel közel megegyező benzinfelhasználás mellett csökkent az E10 bioüzemanyag piaci részesedése Németországban a BDBe (Bundesverband der deutschen Bioethanolwirtschaft) német bioetanol ipari szövetség kimutatása szerint.

Szerző: MTI | 2017.06.09. 09:23

A NAV-nak is feltűnt, hogy futószalagon hamisítják az autóipari termékeket

Évente több száz millió forintra rúg a hamisított autóipari termékek értéke, az ilyen áruk a közlekedők életét is veszélyeztethetik - mondta Teleki József ezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Repülőtéri Igazgatóságának igazgatója szerdán Budapesten, a hamisítás elleni világnap alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

Szerző: MTI | 2017.06.07. 14:35

Varga: 15 ezer fuvarozói állás kerülhet veszélybe a nyugat-európai jogszabálymódosítások miatt

Mintegy 15 ezer magyar fuvarozói álláshely kerülhet veszélybe a német, osztrák, francia és belga jogszabálymódosítások miatt, amelyek egyértelmű célja, hogy kiszorítsák a közép-európai vállalkozásokat a nyugat-európai piacról – hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a fuvarozói érdekképviseletekkel tartott találkozóját követően, Budapesten.

Szerző: MTI | 2017.06.02. 16:31

Arra ösztönzi a vállalatokat a HIPA, hogy a modern technikákat magyarországi egységeikbe telepítsék

Az üzleti szabályozási – és adózási környezet, az államigazgatás elektronikus szolgáltatásainak fejlesztése és a munkaerőpiac bővítésére vonatkozó kérdések – ezen témákat érintő javaslatok szerepelnek a Nemzeti Versenyképességi Tanács által összeállított, Magyarország versenyképességét javító csomagjában.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2017.06.02. 16:03

« ...45678910... »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink