Szolgáltatók

A magas biztosítási díjak miatt nem fogynak az e-kocsik?

Hiába fejlődik a kiszolgáló infrastruktúra, hiába támogatják a kormányok a zöld kocsik vásárlását, az összefogás nem teljes: a biztosítók magas árai mellett más is nehezíti a nagyvárosok levegőjének tisztítását.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.02.06. 10:10

Autóipari kkv-knak is jut az 54 milliárd forint keretösszegű támogatásból

Március 8-tól lehet beadni a pályázatokat a kkv-k digitalizációját célzó támogatásra. A pénz meglehetősen tág kereteken belül használható fel, így a vállalatirányítás, a pénzügy, a HR, a logisztika is olyan terület, ahol el lehet költeni, de például mérnök- vagy különböző tervezői programok is finanszírozhatók belőle.

Szerző: Wurmbrandt András | 2017.02.03. 10:30

Terjeszkedik a Lexus márkakereskedői hálózata Magyarországon

Bővíti a Lexus magyarországi értékesítési hálózatát a Toyota prémium márkáját forgalmazó Toyota Central Europe Kft., az idén két vidéki helyszínen nyitnak hivatalos márkakereskedést az eddigi budapesti mellé.

Szerző: MTI | 2017.02.03. 08:40

Rehus Péter lett az IBM magyarországi elnöke

Új országigazgatót neveztek ki az IBM Magyarországi Kft.-nél, Rehus Péter új pozíciójában teljes körűen irányítja a magyarországi cég ügyfélkapcsolati munkáját és felel a vállalat teljes termék- és szolgáltatási portfóliójáért - közölte a társaság.

Szerző: MTI | 2017.02.02. 14:12

A rozsda tartja össze a cseh autókat

Csehországban az utóbbi negyedszázadban megduplázódott a nyilvántartott személygépkocsik száma, de az autók átlagéletkora továbbra is nagyon magas – derül ki a cseh autóipari szövetség által csütörtökön nyilvánosságra hozott adatokból.

Szerző: MTI | 2017.02.02. 13:59

A sofőröknek meg kell adni a helyi minimálbért Ausztriában

A Hödlmayr ügyvezetője szerint egyelőre nem látni, hogyan alakulnak majd az Ausztriában január elsejétől bevezetett, nemzetközi fuvarozó cégeket érintő szabályozás okozta adminisztrációs többletköltségek.

Szerző: Wurmbrandt András | 2017.02.02. 12:09

Közösen fog önvezető autókat gyártani az Uber és a Mercedes

Az Uber egyre nagyobb név lesz az önvezető technológiák fejlesztésében, ezt jól mutatja, hogy legújabb partnere a Daimler lesz, aki többek közt a Mercedes-Benz gyártója és tulajdonosa is. A napokban aláírt megállapodásuk szerint közösen fogják létrehozni a világ első önvezető-autó flottáját.

Szerző: autopro.hu/R.M. | 2017.02.01. 14:38

Vasutasok Szakszervezete: 3 év alatt 30 százalék béremelés az egyezség szerint

Három év alatt összesen 30 százalék béremelést kapnak a vasutasok, amennyiben a kormány jóváhagyja a cégvezetés és a szakszervezetek kedden késő délután elfogadott egyezségét - közölte a Vasutasok Szakszervezete (VSZ), amely leszögezi: a munkavállalói oldal ennél alacsonyabb mértéket nem fogad el.

Szerző: MTI | 2017.02.01. 09:28

« ...2345678... »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink