Szolgáltatók

Ellenállhatatlan szervezetek – 3 gyakorlati példa

Az elmúlt évünk legmeghökkentőbb? ajánlatkérése a következő volt: „50 percben szeretnénk kollégáinknak stressz- és energiamenedzsment tréninget rendelni. Informatív, ám gyakorlatorientált képzést szeretnénk, több AHA élménnyel”. 50 perc. Interaktív. AHA élményekkel tűzdelt. Irodánkban elszabadult a pokol. Azon ötleteltünk, hogyan tudnánk a legfrappánsabban megfogalmazni a válaszunkat: nem hisszük, hogy ez reális és értelmes célkitűzés.

Szerző: | 2017.09.28. 10:28

Történelmi autóipari nyitásra készül Kína?

Ha az elektromobilitás miatt átrendeződő globális autóipar jövőjéről van szó, a világ legnagyobb országa nem fél lépni: felülvizsgálják 1994 óta tartó gazdaságpolitikájukat, így a külföldi gyártók hamarosan akár teljes tulajdonú vállalkozásba is kezdhetnek – mindezzel továbbnövelve Kína jelentőségét.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.09.25. 15:00

Százezrek írták alá az Uber londoni engedélyének megvonása elleni petíciót

A londoni tömegközlekedést irányító városházi szervezet, a Transport for London (TfL) pénteken közölte az amerikai székhelyű vállalat londoni érdekeltségével, hogy nem állít ki számára új szolgáltatási engedélyt, miután a cég jelenlegi jogosítványa szeptember 30-án lejár. A közlemény után néhány óra alatt csaknem félmillióan írták alá az Uber taxiscég londoni szolgáltatási engedélyének megvonása ellen tiltakozó petíciót.

Szerző: MTI | 2017.09.25. 08:46

NGM-államtitkár: nemzetközi együttműködésre van szükség az elektromobilitás fejlesztésében

Nemzetközi együttműködésre van szükség az elektromobilitás fejlesztésében és az iparág előtt álló kérdések megválaszolásában, mivel ezen a téren nincsenek speciálisan magyar megoldások, az iparág jövője egész Európa számára az egyik legjelentősebb kihívás – mondta Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár Budapesten, az Emobility Forum 2017 konferencián.

Szerző: MTI | 2017.09.20. 08:43

Le kell cserélni 2500 taxit

Az országban futó 10 ezer taxi negyedét le kell cserélni, mert a jogszabály szerint szolgáltatásuk csak tízévesnél fiatalabb autóval végezhető – írta meg a Világgazdaság.

Szerző: MTI | 2017.09.20. 08:31

Itt a recept: még egy Airbusra van szüksége Európának

A hetvenes években az európai országok egy emberként álltak be az alakuló Airbus konzorciuma mögé, hogy együtt törjék le a repülőgépiparban túl nagyra nőtt amerikai konkurensek piaci fölényét. Az energiaügyekért felelős EU-biztos szerint hasonló módszert kellene követni az e-autók akkumulátorainak gyártásában is.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.09.19. 09:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink