Szolgáltatók

Újabb japán autóipari beruházások jöhetnek Magyarországra

A németek után a japán autógyártók jelentik a magyarországi autóipar második legfontosabb tartópillérét - mutatott rá a külgazdasági és külügyminiszter miután tárgyalásokat folytatott a távol-keleti szigetországban.

Szerző: MTI | 2017.02.14. 12:31

Németh István: Szeged és környéke otthont adhatna egy új japán nagyberuházásnak

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ), valamint négy hazai járműipari beszállító is bemutatkozott Japán legnagyobb autóipari rendezvényén, a 9. alkalommal megrendezett Automotive World konferencián és kiállításon Tokióban. A MAJOSZ főtitkárával beszélgettünk.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.02.09. 08:29

A magas biztosítási díjak miatt nem fogynak az e-kocsik?

Hiába fejlődik a kiszolgáló infrastruktúra, hiába támogatják a kormányok a zöld kocsik vásárlását, az összefogás nem teljes: a biztosítók magas árai mellett más is nehezíti a nagyvárosok levegőjének tisztítását.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.02.06. 10:10

Autóipari kkv-knak is jut az 54 milliárd forint keretösszegű támogatásból

Március 8-tól lehet beadni a pályázatokat a kkv-k digitalizációját célzó támogatásra. A pénz meglehetősen tág kereteken belül használható fel, így a vállalatirányítás, a pénzügy, a HR, a logisztika is olyan terület, ahol el lehet költeni, de például mérnök- vagy különböző tervezői programok is finanszírozhatók belőle.

Szerző: Wurmbrandt András | 2017.02.03. 10:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink