Szolgáltatók 9 milliárd forintból épült logisztikai csarnok Nyíregyházán

9 milliárd forintból épült logisztikai csarnok Nyíregyházán

autopro.hu/P.M. | 2017.10.13 14:31

9 milliárd forintból épült logisztikai csarnok Nyíregyházán

A Révész Logisztikai Holding Zrt. tulajdonában lévő Révész-Nyírlog Logisztikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. beruházása révén egy több mint 52 ezer négyzetméter alapterületű logisztikai központ jött létre, területén raktárcsarnokkal, irodaházzal és kiszolgáló helyiségekkel. A társaság a projektben 85 munkavállaló foglalkoztatását vállalta.

Hirdetés

A most felépített logisztikai központtal együtt több mint 260 ezer négyzetméter raktárkapacitás áll a cégcsoport rendelkezésére. A logisztikai központ a nyírségi megyeszékhely határában lévő ipari park 14 hektáros területén kapott helyet.

A Révész Cégcsoport nem csak Magyarország, egész Európa egyik meghatározó fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatója. A mai napig családi vállalkozásként működő vállalat tevékenységét szállítmányozással kezdte, majd a piaci kihívásokra adott válaszként elkezdett raktárak építésével is foglalkozni. A Révész Csoport három tevékenységi körre koncentrálva végzi tevékenységét: közúti árufuvarozás és szállítmányozás, logisztika, valamint pénzügyi és egyéb szolgáltatások területén. Legfontosabb partnerei közé tartozik a BorsodChem, a Messer, a Gefco, az Unilever és a Slovnaft. Emellett a cégcsoport kiemelt raktározási partnerei többek között a Michelin, a Lego, az Electrolux Lehel, az Alfi-Ker (Reál hálózat), illetve a Sematic.

A magyar tulajdonú és irányítású cégcsoport ötszáz kamionnal, hatszáz munkavállalóval Magyarország piacvezető logisztikai-szállítmányozó cége, és európai viszonylatban is az első tízbe tartozik.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink