Szolgáltatók 2022-ben ismét jön a wire és a Tube szakkiállítás

2022-ben ismét jön a wire és a Tube szakkiállítás

autopro.hu/Sz.N. | 2020.12.01 16:21

2022-ben ismét jön a wire és a Tube szakkiállítás

Fotó: Messe Düsseldorf/ctillmann

A koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzetből kifolyólag számos vezető nemzetközi szakkiállítást töröltek idén, köztük a wire-t és a Tube-ot is, melyeket legközelebb 2022. május 9-13. között fognak megtartani.

Hirdetés

„Már nagyon várjuk, hogy ismét személyesen találkozhassunk Düsseldorfban a kiállítókkal és a látogatókkal” – mondta Daniel Ryfisch, a wire / Tube & Flow Technologies igazgatója. „A koronavírus megmutatta, hogy a digitalizáció számos előnnyel jár, ennek ellenére nem pótolhatja a személyes találkozókat, beszélgetéseket és kontaktusokat.”

A wire és Tube kiállítások megtartására az eredeti tervek szerint 2020 március 30. és április 3. között került volna sor, egészen a COVID-19 okozta halasztásig. Tavasszal a kiállítói és látogatói regisztrációk száma minden elvárást túlszárnyalt. „Mindez egy további igazolása volt annak, hogy mi vagyunk az elsőszámú szakkiállítás a huzal-, kábel és csőipar terén Düsseldorfban” – magyarázta Daniel Ryfisch. „Ez az a találkozási pont, ahol a kiállító és látogató iparágak nemzetközi top vezetői összejönnek.”

A szokásokhoz híven a wire kiállítást a 9-17-es csarnokokban, míg a Tube kiállítást az 1-7-es csarnokokban találják 2022-ben az érdeklődők. Azok a vállalatok, melyek részt vennének a 2022-es wire és Tube szakkiállításokon, regisztrációjukat 2021 márciusától adhatják le. Részvételi szándékukat 2021 nyaráig jelezhetik, a pontos dátumot a Messe Düsseldorf később fogja bejelenteni.

Kiemelt Partnereink