Techtogether Videóban mutatkozik be a BME FRT menedzsmentje

Videóban mutatkozik be a BME FRT menedzsmentje

Pardavi Mariann | 2017.03.28 13:30

Videóban mutatkozik be a BME FRT menedzsmentje

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói csapata évről évre bizonyít az általuk tervezett és épített együléses versenyautójukkal a Formula Student versenyeken, méghozzá olyan nagy sikerrel, hogy a tavalyi szezonban neves topcsapatokat is maguk mögött hagytak.

Hirdetés

A felvétel témája a közelmúltban lezajlott, úgynevezett Design Freeze esemény, ami azért bír kiemelt jelentőséggel, mert ekkor mutatják be a szponzoroknak a csapat által kidolgozott jármű terveit. A videóban megszólal Sipos Gábor csapatkapitány mellett Szabó Dániel elektronikai csoportvezető, Varga Rudolf gyártásfelelős, Zarnoczki Fruzsina operatív menedzser és Pravda Viktória szponzorációs felelős.

Nagy esemény a BME FRT életében a Design Freeze

A tavaly is használt járműkoncepciót használják idén, ennek értelmében összkerekes, elektromos, karbon kompozit vázra épülő versenyautót építenek.

Az autó tömege 219 kg lesz, mely 15 kg-os csökkenést jelent a tavalyi modellhez képest. Nulláról 100 km/h-ra kevesebb mint 3 másodperc alatt gyorsul majd várhatóan, a végsebessége 110 km/h lesz.

A részletekről bővebben a Sipos Gábor csapatkapitánnyal készített interjúnkban olvashat.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink