Techtogether Továbbképzésre menne? Összeszedtük, milyen lehetőségei lesznek márciusban

Továbbképzésre menne? Összeszedtük, milyen lehetőségei lesznek márciusban

autopro.hu/R.M. | 2017.02.15 16:36

Továbbképzésre menne? Összeszedtük, milyen lehetőségei lesznek márciusban

Ismerje meg a Tequa és a TEKT Kft. 2017 márciusában induló autóipari képzéseit. Érdemes szemezgetni közülük, sok hasznos tanfolyamra lehet még jelentkezni.

Hirdetés

A hónap első napja mindjárt egy VDA 6.3 Belső folyamat auditor képzéssel indul a Tequa Kft. szervezésében. A résztvevők megismerkedhetnek az autóipari minőségirányítási szabványok alapelveivel, elsősorban a VD 6.3 folyamat audit követelményrendszerével, céljával és tartalmával. A képzés március 1-3-ig tart majd. További információ itt!

Szintén a Tequa indít Team Koordinátor képzést március 2-án. A tanfolyam célja, a csoportvezetők, műszakvezetők szakmai továbbképzése, továbbá a résztvevők vezetői, problémamegoldó és projektvezetői készségeinek fejlesztése. A hatnapos képzés március 17-én zárul. További információk itt!

Március 13-án MINITAB alaptanfolyam indul, továbbra is a Tequa Kft. szervezésében. A képzés célja, hogy a résztvevőket magabiztossá tegye a MINITAB szoftver használatában. A két napos tanfolyam március 14-én zárul. További információk itt!

Március 20-án kezdődik a három, illetve négy napos, szabadon variálható IMS-Integrált Menedzsment Rendszer Belső Auditor tanfolyam. A résztvevők választhatnak háromféle háromnapos képzés közül: OHSAS-MEBIR Belső Auditor, Környezetirányítási Belső Auditor és Vállalatirányítási Belső Auditor. A négynapos képzés pedig az alábbi kombinációkat kínálja: KIR-MEBIR Belső Auditor, MEBIR-MIR Belső Auditor és KIR-MIR Belső Auditor. A Tequa tanfolyama március 24-én fejeződik be. Tovább információk itt!

Március 27-én egy egynapos, IATF 16949 Ismeret és Belső auditor tanfolyam indul. A képzés az 16949 kiadvány céljának, felépítésének és követelményeinek megismerését biztosítja, így megérthetjük az autóipari minőségirányítási rendszert, továbbá annak kialakítását, fejlesztését. További információk itt!

Szintén március 27-én indul a Tequa Kft. egy másik, két napos tanfolyama, Autóipari minőségtechnikák címmel. A képzésen a résztvevők megismerik az ISO/TS 16949 eszközeinek alkalmazását. További információk itt!

Március 30-án, ismét a Tequa Kft. szervezésében indul képzés: Six Sigma Green Belt címmel, melynek célja a Six Sigma mozgalom Green Belt szerepének betöltéséhez szükséges ismeretek elsajátítása, és a gyakorlatban alkalmazható tudás megszerzése. A kétnapos képzés március 31-én zárul. További információk itt!

Ezek mellett érdemes válogatni a TEKT Kft. alábbi képzéseiből is: Munkavédelmi képviselő, Minőségirányítási vezető auditor képzés (IRCA), Inspiráló vezetés, Irányított kommunikációs képzés, ISO50001 belső auditor, Beszállító felügyelet minőségirányítási ismeretei, Mérőeszköz felügyelő, Műanyagipari és fröccsöntési ismeretek, Intergált irányítási rendszer belső auditor, VDA 6.3 Belső folyamat auditor, Projektmenedzsment, Core Tolls – APQP-FMEA-Global 8D, MSA.

Mindezekről bővebben eseménynaptárunkban tájékozódhat!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink