Techtogether Továbbképzésre menne? Segítünk, hova érdemes! (Februári ajánlataink)

Továbbképzésre menne? Segítünk, hova érdemes! (Februári ajánlataink)

autopro.hu/W.A. | 2017.01.28 06:30

Továbbképzésre menne? Segítünk, hova érdemes! (Februári ajánlataink)

Az alábbiakban a TEKT Képzési és Tanácsadó Kft. és az MTM Hungaria Egyesület februári képzési ajánlataiból válogattunk.

Hirdetés

Minőségellenőr képzést indít 24 órában a TEKT Képzési és Tanácsadó Kft. 2017. február 6-án. A február 8-án záruló képzés célja, hogy a sikeresen végzett résztvevő képes legyen önállóan elvégezni a termékek, szolgáltatások minőségi paramétereinek, a rögzített minőségi kritériumokkal való összevetését, ellenőrzését, a nemmegfelelőség megállapítását, feltárását, a szükséges intézkedések megtételét. További információ itt!

Szintén a TEKT Kft. hirdette meg február 8-i kezdéssel a Koordináta méréstechnika képzést, amelynek célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a független koordináta méréstechnika elemeit, szabályait, és mind mérés tervezése során, mind pedig ellenőrzés során helyesen használják azt. Tudatosan építsék fel a mérőprogramot, helyes mérési metódusokat válasszanak ki, és a mérés összhangban legyen a rajzzal. A képzés 24 órás és február 10-én zárul. További információ itt!

Minőségirányítási vezető auditor képzés (IRCA) kezdődik február 13-án, amelynek eredményeképpen a résztvevő képes lesz saját, vagy külső cég minőségirányítási rendszerének felülvizsgálatára, audit lefolytatására. A 40 órás képzés végén, sikeres vizsga esetén az IRCA és az AFNOR Groupe (Anglia) magyar és angol nyelvű „Minőségirányítási vezető auditor” tanúsítványt kap a résztvevő. A február 17-én záruló tanfolyamot a TEKT Kft. szervezi. További információ itt!

Munkavédelmi képviselő tanfolyam indul február 14-én a TEKT Kft. szervezésében. A résztvevő átfogó képet kap a jogszabályi háttérről, milyen feladatokat kell elvégeznie képviselői minősítésében, milyen problémákkal, nehézségekkel fordulhat, kell fordulni a munkaadójához. Az átadott tudás birtokában el tudja látni munkavédelmi képviselői posztját. A képzés 16 órás és február 15-én zárul. További információ itt!

Duális képzés – Vállalatok felkészítése az oktatásra címmel indul tanfolyam szintén a TEKT Kft. szervezésében február 22-én. A 24 órás, február 24-én záruló képzés célja a duális szakképzésben résztvevő gyakorlati oktatók felkészítése a XXI. századi, Z generációs fiatalokkal való eredményes oktatói munkára, a generációk közötti feszültségek áthidalására. További információ itt!

Core tools képzést indít a TEKT Kft. A cél alapszintű ismeretek átadása az alapvető minőségtechnikák témakörében, úgy mint az előzetes minőségtervezés, temék jóváhagyás – APQP + PPAP, a hibamód és hatás elemzés – Control Plan, vagy új technikák elsajátítása az eredményesebb problémamegoldáshoz- Global 8D, illetve a mérőeszközök elemzése – MSA tárgykörében. Képzési napok péntekenként. A moduláris rendszernek köszönhetően a technikák egyenként is elérhetők, vagy csomagban mind a 4 egyszerre. A 32 órás tanfolyam március 17-én zárul. További információ itt!

Nyolcvan órás tanfolyamot indít az MTM – 1 Alaprendszerről az MTM Hungaria Egyesület. Az Amerikai Egyesült Államokban kifejlesztett MTM (Methods-Time Measurement) módszer a kézi munkafolyamatok optimalizálását, a munkahelyek és munkaeszközök optimális kialakítását szolgálja. Segítségével a gyakran ismétlődő ciklusok esetén jelentős termelékenységnövekedés érhető el, a munkavégzés megkönnyítésével egyidejűleg. A 10 napos képzés kezdete február 13. További információ itt!

Standard folyamat- és időmegállapítás - IE Basic 12 napos képzés indul az MTM Hungaria Egyesület szervezésében február 15-én. A 96 órás képzés célja, hogy a résztvevők a tanfolyam során elsajátítják a jól bevált német munkaszervezési és termelésirányítási módszertanokból azokat a standard technikákat, amelyeket a németországi és hazai multinacionális vállalatok is alkalmaznak a termelési rendszereikben a gyártási- és munkafolyamatok, munkahelyek kialakításához és optimalizálásához. További információ itt!

Szintén februári jelentkezéssel, de márciusban indul a TEQUA Kft. IMS – Integrált Menedzsment Rendszer Belső Auditor képzése.
A képzést 3 olyan szabványismereti témakörből állították össze, amelyek sok szervezetnél egy kézben futnak össze, illetve bizonyos szempontokból összefüggenek. A 3 szabványismereti modul külön-külön is elvégezhető, de 2 napos auditálási ismeretek és gyakorlati kiegészítéssel akár 3 terület belső auditori tanúsítását is megszerezheti a résztvevő.
Azok számára, akik már rendelkeznek ISO 9001:2008 vagy ISO 14001:2004 szerinti végzettséggel javasolják a szabványismereti napokon való részvételt, hiszen a 2015. szeptemberében kiadott szabványváltozás nagyban érintheti a jövőben a munkájukat.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink