Techtogether Tanszéket alapítana Miskolcon a Takata

Tanszéket alapítana Miskolcon a Takata

autopro.hu | 2015.04.08 09:17

Tanszéket alapítana Miskolcon a Takata

Egyre szorosabbra fűzi az együttműködés szálait a helyi felsőoktatási intézmény és a légzsákokat gyártó vállalat. Mostantól egy stand jelképezi a cég aktív jelenlétét a Miskolci Egyetemen.

Hirdetés

Kersten Bachmann, a Takata Safety Systems Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Horváth Zita rektorhelyettes és Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellára avatta fel azt a standot, amely révén közvetlen kapcsolat teremtésére és a hallgatók aktívabb elérésére törekszik a közlemúltban hazánkba települt japán vállalat.

Kersten Bachmann beszél a stand átadásakor

A kiállító- és beszélgetősarok létrehozásával a cég kíván lenni a hallgatók mindennapi életében. Miközben a fiatalok egy kormánykerékből előbukkanó vezetékek segítségével feltölthetik okostelefonjaikat, megismerkedhetnek a cég arculatával, termékeivel, értesülhetnek a napi aktualitásokról, a cég által kínált karrierlehetőségekről.

Amint a helyszínen készült videóból kiderül, nem ez a stand jelenti a végállomást az egyetem és a vállalat együttműködését illetően.

Videó a stand avatásáról

- A fiatalok jelentik a jövőt. Úgy gondolom, a siker kulcsa az emberek kezében van. Szeretenénk ezt az üzenetet átadni, hogy amikor valaki idejön ehhez a standhoz, amikor a hallgatók megnézik ezt a kiállítást, ők is így gondolják majd - jelölte ki a prezentációs eszköz küldetését Kersten Bachmann ügyvezető.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink